Yandex Metrica
SON DAKİKA
6'lı ittifakta köstebek mi var? Olağanüstü güvenlik önlemi alındı

6'lı ittifakta köstebek mi var? Olağanüstü güvenlik önlemi alındı

6'lı yuvarlak masa ittifakı, toplantı kararlarını düzeltmek için büyükelçiye gönderdikleri bilgisinin dışarıya sızmasının ardından olağanüstü güvenlik önlemi alıyor. Bugün gerçekleşmesi planlanan toplantı öncesinde böcek taraması yapıldı.

Gündem

23.01.2024, 19:10

Yuvarlak masa etrafında oturarak, birtakım kararlar alan ve bu kararları büyükelçiye onaylatarak icazet alan 6'lı ittifakta "köstebek" olma ihtimali konuşuluyor.

Güçlendirilmiş parlamenter sistem vaadiyle yola çıkan CHP, İYİ Parti, SP, DP, DEVA ve Gelecek Partisi liderleri bugün Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın ev sahipliğinde buluşacak. Toplantı öncesinde DP’nin Balgat’ta bulunan genel merkezinde hareketlilik zirve yaptı.

Firari Eylem Tok ve katil oğlunun kahkahası acılı aileyi çıldırttı:... Haberi Görüntüle

METİN DÜZELTMESİ İÇİN BÜYÜKELÇİYE GÖNDERMİŞLERDİ

Haber7'nin haberine göre, hazırlıklarda titiz güvenlik önlemleri ön plana çıktı. Bunda altı liderin 28 Şubat’ta kamuoyu ile paylaştığı güçlendirilmiş parlamenter sistem taslağının bir büyükelçiye düzeltme için gönderildiği yönündeki bilginin dışarıya sızmasının etkili olduğu ileri sürülüyor.

ANTALYA seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Antalya'da hangi parti... Haberi Görüntüle

OLAĞANÜSTÜ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINIYOR

Önlemler çerçevesinde DP yönetimi cuma gününden pazar gününe kadar genel merkezi parti yöneticileri, çalışanları ve güvenlik personeli hariç girişe kapattı. Bunların dışında genel merkeze 6 liderin kurmayları hariç, kimsenin girişine izin verilmeyecek.

Alınan tedbirlerde bununla da yetinilmedi. Özel bir şirket tarafından dinleme cihazlarına karşı böcek taraması yapıldığı bildirildi. Kamuoyunda sinyal kesici olarak bilinen jammer kullanımına ise basının yayın yapacağı dikkate alınarak kullanılıp kullanılmamasına toplantı saatinde karar verileceği ileri sürüldü. Parti genel başkanların korumalarının aldığı güvenlik önlemlerinin yanı sıra DP yönetiminin özel bir güvenlik firmasından da hizmet alacağı belirtiliyor.

DUNE2: Çöl Gezegeni filmi güzel mi? IMDB puanı kaç? Dune2:... Haberi Görüntüle

YUVARLAK MASADA BİR ARAYA GELECEKLER

Güvenlik tedbirlerinin dışında toplantı düzeninin ilk buluşmalardaki gibi olması bekleniyor. 6 liderin yine yuvarlak masa etrafında bir araya gelmesi, toplantı sonrasında ise yazılı açıklama yapılması planlanıyor.

Genel Başkanların iftarı birlikte yapacakları, sonrasında da müzakerelerin başlayacağı belirtiliyor. Toplantının sarkması ihtimaline karşı sahur hazırlıklarının da yapıldığı ifade ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading