Yandex Metrica

54 kentte sarı alarm! Meteoroloji'den kuvvetli sağanak ve fırtına uyarısı

54 kentte sarı alarm! Meteoroloji'den kuvvetli sağanak ve fırtına uyarısı

Yurt genelinde güneşli ve sıcak hava yerine yağmurlu ve fırtınalı havaya bırakacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü; İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 54 kente sarı kodlu uyarıda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 20:38

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, bugünden itibaren düşecek. Yurdun batı kesimlerinden başlayarak sıcaklık düşüşüyle birlikte yer yer sağanak, kar yağışı ve şiddetli rüzgarlar da görülecek.

Meteoroloji'den yapılan değerlendirmeye göre; ülkemizin bugün kuzeybatı kesimlerden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının 8-15 derece azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. Soğuk havayla birlikte yağışların; kuzey, iç ve doğu kesimlerde yer yer kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şekline dönüşeceği tahmin ediliyor.

20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bugün kimin maçı var? 20 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Süper Lig'de... Haberi Görüntüle

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Ağrı, Van, Hakkari ve Adıyaman çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlıgeçeceği tahmin ediliyor. 

Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman... Haberi Görüntüle

ÇIĞ TEHLİKESİ

Yağışların yarın Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz ile Adana'nın kuzey ve doğusu, Kırklareli, Osmaniye, Hatay, K. Maraş'ın güney ve batısı, Eskişehir, Ankara'nın kuzey ve batısı, Düzce, Zonguldak, Bolu ve Karabük çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti: Gündem Gazze ve İsrail-İran gerilimi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi İstanbul'da kabul etti:... Haberi Görüntüle

54 İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 54 il için sarı kodlu kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yapıldı.

54 il için sarı kodlu uyarı (Meteoroloji'den haftalık hava durumu raporu) - 5

Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u kim öldürdü? Yağmur Taktaş kimdir? 'İşte Benim Stilim' Yağmur neden öldü? Yağmur'u... Haberi Görüntüle

İDO VE BUDO'DAN SEFER İPTALLERİ

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesince işletilen Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

BUDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, saat 07.00'deki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci), 08.00'deki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya), 09.30'daki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ile aynı saatteki Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas), 10.00'daki Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ile 10.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.İDO'dan yapılan açıklamada ise 07:45 Bandırma-Yenikapı-Kadıköy seferi iptal edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading