Yandex Metrica
SON DAKİKA
5 yılın ardından Trabzon limanı Rus kruvaziyer gemisini ağırladı

5 yılın ardından Trabzon limanı Rus kruvaziyer gemisini ağırladı

Genelde Ege ve Akdeniz'i tercih eden kruvaziyerler, pandeminin de etkisiyle beş yıldır Trabzon Limanı'na uğramamıştı. Rus bandıralı kruvaziyer, Trabzon Limanı'nda folklor gösterisiyle karşılandı.

Gündem

23.01.2024, 19:38

Koronavirüs salgını dünyadaki kruvaziyer turizmini sekteye uğratmıştı. Bunun da etkisiyle Karadeniz'de bulunan Trabzon Limanı'na 2017 yılından bu yana kruvaziyer gemisi yanaşmamıştı. Uzun aradan sonra Trabzona gelen turist gemisi bölgeyi hareketlendirdi.

Son dakika: Marmaris açıklarında ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

GEMİDE 327 RUS TURİST BULUNYOR

Trabzon Limanı'nda folklor gösterisi ve çiçeklerle karşılanan 190 metre uzunluğunda ''Astoria Grande'' adlı kruvaziyer gemide 327 Rus turist ve 403 mürettebat bulunuyor. Rus turistler, Trabzon’un turistik yerlerini gezdikten sonra akşam saatlerinde Trabzon’dan ayrılarak Soçi Limanı'na hareket edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinsi saldırılara karşı benzer bir duruş sergiliyoruz Haberi Görüntüle

2107 YILINDA LİMANA GELMİŞTİ

Limanın genel müdürü Muzaffer Ermiş, Trabzon Limanı'na 2017 yılından beri ilk kruvaziyer gemisinin geldiğini hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Devlet hem anadır hem babadır' Haberi Görüntüle

6 KEZ DAHA TRABZON LİMANI'NA UĞRAYACAK

Ermiş “Trabzon şehrimiz için önemli bir hadise. Bugünlerde şehirde önemli ölçüde bir turist akını var. Rus turizmi de bu konuda çeşitlilik olarak başlamış olacak. Aynı gemi yıl sonuna kadar 6 kez daha Trabzon Limanı'na uğrayacak. 2017 yılından sonra ilk gemi olması dolayısıyla bir başka heyecan duyuyoruz.'' dedi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading