Yandex Metrica
SON DAKİKA
5 yıl önce hain terör örgütü PKK tarafından katledilen bir öğretmen: Şehit Aybüke Yalçın

5 yıl önce hain terör örgütü PKK tarafından katledilen bir öğretmen: Şehit Aybüke Yalçın

5 yıl önce bugün ''Bayrağımın dalgalandığı her yer vatanımdır' diyerek gittiği Batman'da hain terör örgütü PKK tarafından katledildi şehit Aybüke Yalçın... Türkiye onu ve o güzel sesini asla unutmadı. Aybüke Öğretmen katledilişinin 5. yılında hem memleketi Çorum'da hem de görev yeri Batman'da özlemle anıldı.

Gündem

23.01.2024, 19:23

5 yıl önce Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu henüz 22 yaşındayken şehit edilen müzik öğretmeni Aybüke Yalçın tüm Türkiye'de anılıyor. 

Önemli noktalardaki tesislerin yabancılara satışı için artık MİT ve Genelkurmay'ın... Haberi Görüntüle

'AYBÜKE KIZIMIZI HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonrası şehit edilen Aybüke öğretmeni sosyal medyadan yayınladığı bir mesajla andı. 

Erdoğan mesajında, "Şehit öğretmenimiz #AybükeYalçın’ı şehadetinin 5’inci yıl dönümünde rahmetle yâd ediyorum. Aybüke kızımızı hiçbir zaman unutmayacak, onu bizden ayıran teröristlerle ve o teröristlere kol kanat gerenlerle mücadelemize devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sızma girişimine izin yok! PKK'lı terörist MİT'in desteklediği operasyona paketlendi Haberi Görüntüle

TÜRKİYE NE AYBÜKE YALÇIN'I NE DE O GÜZEL SESİNİ UNUTTU

Türkiye'yi yasa boğan hain saldırının üzerinden 5 yıl geçti. Türkiye ne şehit müzik öğretmeni Aybüke Yalçın'ı ne de o güzel sesini unuttu. 

Erzincan'daki toprak kaymasında yeni gelişme: Toprak tahliyesi esnasında bulundu Haberi Görüntüle

MEMLEKETİNDE VE GÖREV YERİNDE ANILDI

Şehit Aybüke Yalçın vefatının 5. senesinde  memleketi Çorum'da ve görev yeri Batman'ın Kozluk ilçesinde anıldı. Batman'da Aybüke öğretmenin daha önce görev yaptığı okul olan Şehit Şenay Aybüke Yalçın Anadolu Lisesi Müdürü Nazmi Altuner, şehit öğretmen ile görev yaptığını dile getirerek, Aybüke öğretmenin insani yönünün ve iletişiminin çok güçlü olduğunu belirtti.

Karasurları Millet Bahçesi açıldı: CHP'li üyeler yapılmaması için eylem yapmıştı Haberi Görüntüle

'ACISI TARİF EDİLEMEZ'

Çorum'da da mezarı başında anılan Yalçın'ın annesi gazetecilere, kızının renkli bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi. Evladından ayrı 5 yıl geçirdiğini belirten Yalçın, "Onsuz bir yıl dönümü daha geçti. Çok üzgünüm. En güzel yerlerde, en güzel mertebede ama bir anne olarak acısı tarif edilemez. Acısı geçmek değil, tam tersine her geçen gün üstüne koyuyor. Mevlam sabır versin benim gibi olanlara. Allah kimseye göstermesin, hiçbir anne ağlamasın. Mevlam kimseye evlat acısı göstermesin." dedi.

Aybüke öğretmenin farklı olmaya gayet ettiğini anlatan Yalçın, "Kızım, 'farklı olacağım' diyordu, gerçekten çok farklı oldu. Artık tanımayan, bilmeyen kimse yok. Kişiliği de çok renkli, çok farklıydı, tam ona yaraşır bir şey oldu." diye konuştu.

Selçuk Bayraktar rakamları duyurdu: 'Yine, yeni, yeniden rekor kırdık' Haberi Görüntüle

'TERÖR MUTLAKA SÖKÜP ATILACAK' 

Baba Yalçın ise kızının özlemle andığını söyleyerek Türkiye'nin terörle mücadelesinin devamettiğini söyledi. Baba Yalçın, teerörün mutlaka söküp atılacağını ifade ederek Cumhurbaşkanı  Erdoğan başta olmak üzere devleti idare edenlere görevlerinde başarılar diledi.

Kirli ittifak bir kez daha kanıtlandı: CHP'li isimler kendi adayları... Haberi Görüntüle

ADI BİR KÜTÜPHANEDE YAŞATILIYOR

Şehit Aybüke öğretmenin ismi okullara, parklara, kütüphanelere verildi. Batman'daki kütüphane açılışını ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.

Murat Kurum Beylikdüzü'nde konuştu: Esnaf gülecek İstanbul gülecek! Haberi Görüntüle

ŞEHİT AYBÜKE YALÇIN UNUTULMADI

Şehit Aybüke Yalçın şehit edilişinin 5. yılında sosyal medya da binlerce kişi tarafından anıldı. Şehit Aybüke Yalçın etiketine yazan binlerce kullanıcı Yalçın'ın videoları ve fotoğraflarını paylaşarak güzel öğretmeni andı ve terörü bir kez daha lanetledi...
İşte o paylaşımlardan bazıları;

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading