Yandex Metrica

4 aylık hain plan! Önce Edirne'ye oradan da Yunanistan'a kaçacaktı

4 aylık hain plan! Önce Edirne'ye oradan da Yunanistan'a kaçacaktı

Taksim'i kana bulayan kadın teröristin kalleş planı nasıl yaptığı ortaya çıktı. Saldırganın dört ay önce başka bir teröristle Türkiye’ye geldiği ve saldırı sonrası Yunanistan’a kaçma talimatı aldığı öğrenildi.

Gündem

23.01.2024, 20:04

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde TNT türü bomba bırakarak kaçan Suriye uyruklu kadın terörist, 6 vatandaşımızı hayattan kopardı. 81 vatandaşımızın da yaralanmasına neden oldu. Emniyet güçleri olayın ardından 1200 güvenlik kamerası inceledi. Ekipler, kadının taksi ile olay yerinden ayrılarak Esenler'e gittiğini tespit etti. Yaklaşık bir saat Esenler'deki evde kalan kadın terörist daha sonra Küçükçekmeçe'ye geçti.

Savcılık harekete geçti! Baykar'a iftira atan İBB'nin provokatörleri hakkında soruşturma! Savcılık harekete geçti! Baykar'a iftira atan İBB'nin provokatörleri hakkında soruşturma! Haberi Görüntüle

PKK TARAFINDAN ÖZEL OLARAK YETİŞTİRİLMİŞ

Hain saldırının faili Suriye uyruklu Ahlam Albashir olaydan 10 saat sonra Küçükçekmece’de saklandığı evde kıskıvrak yakalandı. Emniyet'teki sorgusundaki PKK/PYD tarafından yetiştirildiğini itiraf eden kadın terörist, Afrin-İdlip üzerinden Türkiye’ye kaçak yollarla girdiğini anlattı. Saldırganın dört ay önce başka bir teröristle Türkiye’ye geldiği ve saldırı sonrası Yunanistan’a kaçma talimatı aldığı ortaya çıktı.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri son gün ne zaman? Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) tercih tarihleri ne 2024? MSÜ tercihleri... Haberi Görüntüle

TEKSTİL ATÖLYESİNDE ÇALIŞMIŞ

Taksim'i kana bulayan kadının yaklaşık 4 ay önce beraberindeki örgüt üyesi B. adlı terörist ile ‘karı-koca’ kılığında İstanbul’a geldikleri ortaya çıktı. Suriye uyruklu kadın teröristin, PYD/YPG mensubu H. adlı bir örgüt yöneticisinin talimatıyla Esenler’de bir tekstil atölyesinde işe girdiği öğrenildi. 

Balıkesir merkezli 2 ilde “MAHZEN-31” operasyonları! Bir suç örgütü daha çökertildi: 8 şüpheli yakalandı Balıkesir merkezli 2 ilde “MAHZEN-31” operasyonları! Bir suç örgütü daha... Haberi Görüntüle

ÖNCE EDİRNE'YE ORADAN DA YUNANİSTAN'A KAÇACAKTI

1 kilonun üzerindeki TNT tipi plastik patlayıcıyla Taksim'i kana bulayan kadın terörist, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra taksiyle Esenler'de kendilerine yardım ve yataklık eden bir ailenin eve gitti. Kadın terörist Ahlam Albashır'ın yaklaşık bir saat sonra yanına bir miktar altın ve para alıp Küçükçekmece’de başka bir adrese giriş yaptı. İlk olarak Edirne’ye, oradan da Yunanistan’a kaçmayı planlayan Ahlam Albashir adlı Suriyeli terörist, gece saat 02.50’de güvenlik güçlerince Küçükçekmece’de düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading