Yandex Metrica

3 Bakan bilançoyu açıkladı! İşte 8 şehirdeki yangında son durum

3 Bakan bilançoyu açıkladı! İşte 8 şehirdeki yangında son durum

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'deki orman yangınları ile ilgili ortak basın toplantısı düzenlerken felaketin boyutu hakkında bilgi verdi.

Gündem

23.01.2024, 17:43

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'deki orman yangınları ile ilgili ortak basın toplantısı düzenledi.

Bakanlar yangınlardaki son gelişmelere ilişkin şunları söyledi:

Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1 Mayıs'ta iş yerleri, mağazalar açık mı? Taksim Meydanı 1 Mayıs'ta açık mı, kapalı mı? Taksim'de 1... Haberi Görüntüle

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN YANGIN AÇIKLAMASI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Adana, Osmaniye, Antalya (Manavgat, Akseki, Konyaaltı, Alanya) Kayseri (Yahyalı) bölgesinde yangın devam ediyor. Mersin'de devam eden yangında 202 hane boşaltılmıştır. Bununla beraber verilen karşı ateş sayesinde bu yangın olumlu yönde ilerlemektedir. Henüz kontrol altına alınmamıştır." ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "3 uçak, 38 helikopter, 472 arazöz ve 4 bin personelle yangınlarla mücadele ediyoruz." sözlerini kullandı.

Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç... Haberi Görüntüle

BAKAN KURUM: DEVLETİN TÜM İMKANLARI SEFERBER EDİLDİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Devletin tüm imkanları seferber edilmiştir" dedi. Kurum, "vatandaşlarımıza taşınma ve kira yardımı yapacağız." ifadesinde bulundu.

Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel ile görüşecek mi? Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel ile... Haberi Görüntüle

BAKAN ÇAVUŞOĞLU: TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEKİ YANGINLARI TAKİP EDİYORUZ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Vatandaşlarımızın bu zor şartlarda yanında olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye'nin her yerindeki yangınları takip ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla ilgili kurumlarımızın yöneticilerini de yönlendirmiş bulunmaktayız" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading