Yandex Metrica
SON DAKİKA
28 Şubat kafası hala devam ediyor! Öğretim Üyesi Feyza Başar'ın başörtüsü karşıtlığı yaptığı paylaşımları ortaya çıktı!

28 Şubat kafası hala devam ediyor! Öğretim Üyesi Feyza Başar'ın başörtüsü karşıtlığı yaptığı paylaşımları ortaya çıktı!

Türkiye Diyanet Vakfı'na bağlı olan 29 Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğretim üyeliği görevinde bulunan Feyza Başar'ın sosyal medya hesabından başörtüsüyle skandal paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı. Feyza Başar'ın başörtüsü karşıtlığı yaptığı paylaşımları Başar, milletvekili aday listesinin tanıtıldığı bir paylaşımı alıntılayarak "Kadıköy bölgesinden türbanlı aday gösteren hiçbir partiye milletvekilliği seçimlerinde oy vermeyeceğim." ifadelerine yer verdi.

Gündem

30.01.2024, 18:28

29 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Feyza Başar, başörtüsüyle ilgili skandal paylaşımlarda bulundu. Başaran, başörtülü aday gösteren partilere oy vermeyeceğini ifade etti. Türkiye Diyanet Vakfı'na bağlı olan 29 Mayıs Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğretim üyeliği yapan Feyza Başar'ın başörtüsü karşıtlığı yaptığı paylaşımları ortaya çıktı.

"OY VERMEYECEĞİM"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başar, CHP'nin milletvekili aday listesinin tanıtıldığı bir paylaşımı alıntılayarak şu skandal açıklamaları yazdı; "Kadıköy bölgesinden türbanlı aday gösteren hiçbir partiye milletvekilliği seçimlerinde oy vermeyeceğim. Net!"

"TÜRBANLININ SIZAMADIĞI YERLERDE VAR"

Başar, başka bir paylaşımında ise yine başörtülü vatandaşları hedef alarak "Dünyada hiçbir türbanlının sızamadığı yerler de var. Tanrım öldüm de cennete mi geldim acaba diyorsunuz" dedi.

TEPKİLERDEN SONRA KENDİNİ SAVUNMAYA GEÇTİ 

Başörtülülere yönelik skandal açıklamalarda bulunan Feyza Başar büyük tepki çekerken yeni bir paylaşım yaparak kendini şu sözlerle savundu: "Ben dini simgelerin siyasallaştırılmasına karşıyım. Bunu her ortamda dile getiriyorum zaten. Türkiye’de işlerin rayından çıkması yeni değil. Biri buna dur demeli ama kimse demiyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading