Yandex Metrica

28 Şubat'ın uyuyan hücreleri uyanıyor! Askeriyede skandal karar: Türban takmak ve sakal uzatmak yasaklandı

28 Şubat'ın uyuyan hücreleri uyanıyor! Askeriyede skandal karar: Türban takmak ve sakal uzatmak yasaklandı

Kayseri'de 2'nci Ana Bakım Fabrika Müdürü olarak görev yağan Albay İlhan Coşkun, 28 Şubat zihniyetini aratmayan skandal bir karara imza attı. Coşkun, subay, astsubay ile misafirlerin başörtüsü takıp sakal bırakmasını yasakladı. Skandalın ardından Milli Savunma Bakanlığı Coşkun'u görevden aldı.

Gündem

29.01.2024, 20:43

28 Şubat zihniyeti yeniden hortladı. Kayseri 2'inci Ana Bakım Fabrika Müdürü Albay İlhan Coşkun skandal bir emir yayınladı. Söz konusu emirde subay ve atsubayların sakal bırakması ve misafirlerinin başörtüsü takmasını yasakladı.

Zeynel Abidin Okul kimdir? AK Parti İBB Grup Başkanvekili kim? Zeynel Abidin Okul kimdir? AK Parti İBB Grup Başkanvekili kim? Haberi Görüntüle

"ÇAĞ DIŞI KIYAFETLER" DEDİ

Kurum içerisinde yayımlanan emirde; "Müdürlükte görev yapan tüm personelin, lojmanlarda ikamet eden subay astsubay ve aileleri ile bunları ziyarete gelen misafirlerin ve iş takibine gelen şahısların başörtüsü , çember sakal, topuklara kadar uzanan pardösü vb. ideolojik amaç simgeleyen çağ dışı kıyafetler ile fabrika müdürlüğe girmesine ve komutanlık içerisinde gezmesine müsaade edilmeyecektir" denildi.

Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor! Türkiye'ye giriş yapacağı tarih verildi: Afrika sıcakları geliyor! Haberi Görüntüle

BAKANLIK TARAFINDAN GÖREVİNDEN ALINDI

Skandal karar üzerine soruşturma başlatan Milli Savunma Bakanlığı, Albay Coşkun'u görevden aldı. Coşkun'un "sehven imzaladım" şeklindeki savunması karara etki etmedi.

'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askılar kullanıldı 'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında... Haberi Görüntüle

2011 YILINDAKİ EMRİ YENİLEMİŞ

Emrin 6 Eylül'de yayımlandığını belirten Büro Memursen Kayseri 2. Nolu Şube Başkanı Talip Şahin; " Aslında bu emir 2011 yılında yayınlanmış. Albay İlhan Coşkun aynı emri yeniliyor. Çarşamba günü de sehven imzaladım diyerek inkar ediyor.

Erdoğan'dan 1915 mesajı: Tarihte yaşananlar vicdan rehberliğinde ele alınmalı! Erdoğan'dan 1915 mesajı: Tarihte yaşananlar vicdan rehberliğinde ele alınmalı! Haberi Görüntüle

UYUYAN HÜCRELER UYANIYOR

Cuma akşamı da sayın bakanımız kendisini açığa aldı. Albay ilhan Coşkun kamikazelik yapıyor. Uyanan hücreler yavaş yavaş uyanıyor. Danıştay sakalı kılık kıyafet yönetmeliğinden çıkardığı halde sakal traşı olacaksınız diye personeli zorlayarak kanuna aykırı davranıyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading