Yandex Metrica

28 Şubat darbecisinden altılı masaya destek: Bu fırsatı heba etmeyin

28 Şubat darbecisinden altılı masaya destek: Bu fırsatı heba etmeyin

28 Şubat postmodern darbesinin en önemli azmetçilerinden biri olduğu için tutuklanan Emekli Orgeneral Çetin Doğan, cezaevinden altılı masanın tarihi fırsatı kaçırmamasını isteyen bir mektup gönderdi.

Gündem

23.01.2024, 20:08

28 Şubat postmodern darbesinin azmettiricilerinden biri olduğu gerekçesiyle yargılanan Emekli Orgeneral Çetin Doğan, altılı masaya açık destek verdi.

1 yıldır cezaevinde olan Doğan, masa için bir mektup yazarak Cumhuriyet gazetesinde yayımlattı.

Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin? Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi... Haberi Görüntüle

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ VURGUSU 

İşte o mektup:

"Stratejinin en tarifi önceliklerinin tespit sanatıdır. Bütün partilerin ve toplumun içine sindirebileceği, güven duyabileceği bir Cumhurbaşkanı adayı belirlemeden önce yapılması gereken, Anayasada yapılacak değişikliğin bütün yurttaşların çektiği sıkıntılara nasıl derman olacağının çok iyi anlatılmasıdır. Seçim sonuçları ortaya çıkmadan hükümet programının detayları ve yönetim görev paylaşımının belirlenmesi gayreti, gereksiz çatışmalara yol açabilecektir.

Kayseri'de az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 18 Nisan Perşembe Kayseri'de kaç büyüklüğünde deprem oldu? Kayseri'de az önce deprem mi oldu, kaç şiddetinde? 18 Nisan... Haberi Görüntüle

"BU FIRSAT HEBA EDİLMEMELİDİR"

Ülkemizi aydınlığa, esenliğe çıkarmak isteyen partiler için iç ve dış konjünktürel koşullar belki de bir daha ele geçirilmeyecek bir fırsat yaratmaktadır. Bu fırsat heba edilmemelidir. Mektubumun önemli kısmını 6’lı masa merkezli düşüncelerimi paylaşmaya ayırmamın hoş görülmesini dilerim. Bunun nedeni birey olarak çektiğimiz, yaşadığımız sıkıntıların makro düzeyde bozuk düzenden kaynaklandığına olan inancımdandır.

İstanbul'da ulaşım çilesi! İBB'nin ''metro'' işbilmezliği vatandaşları mağdur etti: 27 saatlik arıza! İstanbul'da ulaşım çilesi! İBB'nin ''metro'' işbilmezliği vatandaşları mağdur etti: 27... Haberi Görüntüle

NAZIM ALINTISIYLA SONLANDIRDI

Varsın AYM meşru zemini olmadan hakkımızda açılan davanın, geçerli hiçbir kanıt olmadan verilen hükmün ‘ciddiyetle’ tartışmasına devam etsin! Adaletin ayaklar altına alındığı ve insanların korku ile sindirildiği bu gibi durumlarda geçici olarak gerçek suçluların itibar görmesi doğaldır. Gerçeğin er geç gün yüzüne çıktığı, bu tür mahkemelerin ise sonradan lanetle anıldığı görülmektedir. Nazım’ın dediği gibi, ‘sen yanmazsan, ben yanmazsam, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading