Yandex Metrica

265 günde 400 konuşma yapan Kılıçdaroğlu'nun FETÖ sessizliği! Bir kez bile söylemedi! 'FETÖ ile helalleşiyor'

265 günde 400 konuşma yapan Kılıçdaroğlu'nun FETÖ sessizliği! Bir kez bile söylemedi! 'FETÖ ile helalleşiyor'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2022 başından beri yaptığı 400 konuşmayı inceleyen AK Parti, 265 gündür Kılıçdaroğlu'nun bir kez bile FETÖ demediğini ortaya koydu. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, 'Bu tesadüf değil. Hatırlarsanız firari FETÖ'cüler, 'FETÖ kelimesini kullananlar soykırım suçuna ortaktır' tehdidinde bulunmuştu' sözlerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:50

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yılbaşında bu yana yaptığı 400 konuşma AK Parti tarafından incelendi. 265 günlük süreçte Kılıçdaroğlu'nun bir kez bile FETÖ demediği ortaya çıktı. 

Diğer yandan Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili FETÖ'yü rahatsız eden bir açıklama yapmış ve açıklaması kısa sürede CHP'nin resmi hesabından silinmişti.

DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi DEM Partili Tunceli Belediyesi'nden skandal adım! 'Dersim' olarak değiştirildi Haberi Görüntüle

265 GÜNDE 400 KONUŞMA YAPTI BİR KEZ BİLE FETÖ DEMEDİ

Kılıçdaroğlu'nun yılbaşından beri yaptığı 400 konuşmayı inceleyen AK Parti araştırmanın sonuçlarını paylaştı. 

Konuyla alakalı açıklama yapan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, Kılıçdaroğlu'nun 265 günde bir kez bile FETÖ demediğini belirtti. 

MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu MSB duyurdu: Sınırda 2 PKK'lı terörist teslim oldu Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜLER FETÖ KELİMESİNİN KULLANILMASINI İSTEMİYORDU

"KHK'lıların hepsini görevlerine iade edeceğini" belirten Kılıçdaroğlu'nun 10 aylık süreçte "FETÖ" kelimesini kullanmadığına dikkati çeken Arvas, "Bu tesadüf değil. Hatırlarsanız firari FETÖ'cüler, 'FETÖ kelimesini kullananlar soykırım suçuna ortaktır' tehdidinde bulunmuştu" sözlerine yer verdi. 

Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak mı? Togg Sedan T10F ne zaman satılacak? 2024'te TOGG T10F çıkacak... Haberi Görüntüle

'KILIÇDAROĞLU FETÖ İLE HELALLEŞİYOR'

Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'nün kaset kumpası ile CHP'nin Genel Başkanı olduğunu belirten Arvas, Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile helalleştiğini ifade etti. 

Diğer yandan Arvas, Kılıçdaroğlu'nun söylem değişikliğini şu ifadelerle değerlendirdi: 

Bu helalleşme ihanetinin arkasında yatan tek sebep FETÖ’cülerin oyunu alabilmek değil.

Geçtiğimiz aylarda çeşitli CHP’li isimlerin dile getirdiği “Cumhurbaşkanı adayı ulusal ve uluslararası karar vericilerin işaret edeceği bir insanı yapacaklar" itirafı bu adımdan ayrı düşünülemez."


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading