Yandex Metrica
SON DAKİKA
25 metrekarelik harabeye 3500 TL istedi kendini böyle savundu! 'Bir kişiye fazla gelir 3-4 kişi kalabilir'

25 metrekarelik harabeye 3500 TL istedi kendini böyle savundu! 'Bir kişiye fazla gelir 3-4 kişi kalabilir'

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaklaşık 25 metrekarelik bir odaya 3500 TL kira isteyen Veli Budanmış, sosyal medyada kendisine gösterilen tepkilere karşı açıklama yaptı. Budanmış açıklamasında, 'Bir kişiye bu ücret fazla gelir ama, 3-4 kişi kalabilirler' diye konuştu.

Gündem

23.01.2024, 19:49

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaklaşık 25 metrekarelik bir oda için 3500 TL kira istenmesi sosyal medyada gündem oldu. İlanı görenler insanlar bu oda için istenen kiranın çok fazla olduğunu ifade etti. Tepkilere neden olan odanın sahibi Veli Budanmış, odanın eski halinin kötü olduğunu, o şekilde zaten kiraya verilemeyeceğini belirterek, "Burası 25 metrekare, mutfak, tuvalet ve bir odası var. Boya badana yaptırdık, çok masrafa girdik" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından paylaştı: TCG Anadolu Çanakkale Boğazı'nda! Haberi Görüntüle

HARABE ODAYA 3500 TL İSTEDİ 

Emlakçının ilanı erken vermesi sebebiyle odanın bakımsız, kötü halde göründüğünü ifade eden Veli Budanmış şöyle konuştu: 

Oda 15 gündür ilanda. Resimleri emlakçı çekti. Kendisine 'Bu şekilde çekiyorsun ama, ben tamirata sokacağım burayı' dedim. Sosyal medyaya düştüğünden haberim yok. Eski hali evet kötü ama, ben emlakçının direk koyacağını bilemedim. O şekilde zaten verilmezdi. Genelde tek kişi için arıyorlar, onlara da ağır geldiği için tutmadılar. Şimdiye kadar 5 kişi aradı. Depo için isteyen de oldu. Biri, 'Kedi besleyeceğim' dedi, ona vermedim. 

2024 MUĞLA-MARMARİS SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Muğla-Marmaris'te hangi... Haberi Görüntüle

'BİR KİŞİYE AĞIR GELİR 3-4 KİŞİ KALACAKLAR'

Odaya boya badana yaparak 15 bin TL masrafa girdiğini ifade eden Budanmış, "Burası 25 metrekare var. Mutfak, tuvalet ve bir odası var. Dürüst olmak lazım 3 bin 500 diyoruz ama, bekar olduğu için en az 3-4 kişi kalacak, bir kişiye burası ağır gelir. Temiz, düzgün biri olursa 2 bin 500 TL'ye de veririz" sözlerini kullandı.

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a sert sözler: 'Belediyeyi batırdı' Haberi Görüntüle

'BİR AİLE BİLE BU EVDE KALIR' 

Budanmış gazetecilere evi gezdirerek, kendisinin de böyle yerlerde çok kaldığını, mutfağa çay ocaklarındaki gibi havalandırma sistemi kuracağını, pencere ve kapıları boyayacağını anlattı. Budanmış bir ailenin bile zorunlu olursa bu odada kalabileceğini belirtti. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading