• G.ALTIN

    3.697,14

  • DOLAR

    38,0089

  • EURO

    40,9833

  • BIST 100

    9.630,51

  • BITCOIN

    $87.490

23 Şubat'a hazırlık! Herkes merakla bekliyordu: AK Parti'nin yeni sloganı belli oldu!

23 Şubat'a hazırlık! Herkes merakla bekliyordu: AK Parti'nin yeni sloganı belli oldu!

AK Parti, 23 Şubat'ta yapılacak 8. Olağan Kongre için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Kulislerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kongrede köklü bir değişikliğe gideceği konuşulurken AK Parti'nin merakla beklenen sloganı belli oldu.

AK Parti dört koldan 23 Şubat'ta yapılacak 8. Olağan Kongre'ye hazırlanıyor. Kongre öncesi merakla beklenen sloganın ne olacağı açıklandı. 

"ADINDA AK, IŞIĞINDA İSTİKBAL"

AK Parti'nin 23 Şubat'ta yapılacak 8. Olağan Kongresi için çalışmalarına devam eden AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı, kongrenin ana sloganını "Adında AK, ışığında istikbal" olarak belirledi.

AK Parti Kongresi saat kaçta? Ak Parti Kongresi nerede yapılacak? | Son  dakika haberleri

16 BAŞLIK ESAS ALINARAK HAZIRLANDI 

AK Parti'nin yeni sloganı belirlenirken 23'üncü kuruluş yıl dönümünde kullanılan "Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti" sloganının anlam ve bütünlüğünün devamlılığına ve AK Parti'nin, Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında yayımladığı 16 başlık esas alınarak, vizyon belgesi ile uyumlu olması için çalışıldı. 

AK Parti Kongresi saat kaçta? Ak Parti Kongresi nerede yapılacak? | Son  dakika haberleri

REKLAM FİLMİ VE YENİ ŞARKI ÜZERİNE ÇALIŞILIYOR

Türkiye Yüzyılı vizyonunda, "Sürdürülebilirliğin, kalkınmanın, istikrarın, huzurun, istikbalin, iletişimin, haklının, gücün, değerlerin, başarının, dijitalin, bilimin, barışın, verimliliğin, üretimin, şefkatin yüzyılı" başlıkları yer almıştı. Öte yandan kongre hazırlıkları kapsamında birkaç ajanstan sunumlar alındığı, yeni reklam filmi ve yeni şarkı için de çalışmaların devam ettiği bildirildi. 

AK Parti Kongresi saat kaçta? Ak Parti Kongresi nerede yapılacak? | Son  dakika haberleri

23 ŞUBAT KONGRESİNDE NELER BEKLENİYOR? 

Kulislerde AK Parti MYK’sında önemli değişiklikler yaşanacağına dair bilgiler yer alıyor. 16 genel başkan yardımcısından en az 10’unun yenileceği, özellikle 2 dönem ve üzeri başkanlık yapan isimlerin değiştirileceği belirtiliyor. Partinin geleceğini şekillendirecek olan bu değişikliklerin partinin yeniden yapılanmasında önemli rol oynaması bekleniyor.

AKP 4. Olağanüstü Kongresi, 'Türkiye Yüzyılı' sloganıyla  gerçekleştirilecek: Değişimin üçüncü ayağı parti yönetimi olacak - BBC News  Türkçe

ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINA DA GÖREV VERİLECEK

14 Mayıs seçimlerinde üç dönem kuralı nedeniyle listeye giremeyen eski milletvekilleri ve bazı eski belediye başkanlarına da MKYK’da görev verilmesi konuşuluyor. Bu isimlerin parti içindeki tecrübeleri ve başarıları göz önünde bulundurularak, kongre sonrası yeni görevlerde yer alabilecekleri ifade ediliyor.

AK Parti büyük kongreye gidiyor; Başkan Erdoğan talimat verdi, kongreler  hızlandı - Son Dakika Haberler

KABİNEDE DEĞİŞİM GÜNDEMDE 

Kulislerdeki bir diğer önemli konu ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabinede yapacağı olası değişiklikler. Ancak, bu değişikliğin hemen gerçekleşmeyeceği ve haziran ayına kadar ertelenebileceği ifade ediliyor. Parti kaynaklarına göre, kongreyle eş zamanlı bir kabine değişikliği olabileceği de gündemde.

Avatar
Zehra EVCİL