Yandex Metrica

21 Şubat 2023 Salı Kahramanmaraş'ta hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş Valiliği'nden kritik uyarı

21 Şubat 2023 Salı Kahramanmaraş'ta hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş Valiliği'nden kritik uyarı

Asrın felaketi olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası birçok yollar kullanılamaz hale gelmişti. Kahramanmaraş Valiliği son dakika olarak bir açıklamada bulundu. Peki, 21 Şubat 2023 Salı Kahramanmaraş'ta hangi yollar kapalı?

Gündem

18.02.2024, 07:30

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremler toplamda 11 ili derinden sarstı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan bu olay, Türk halkının deprem bölgeleri ve depremzedeler için büyük bir dayanışma göstermesi ve dünyanın dört bir tarafından gelen destekler ile yaralara bir nebze merhem olundu. Depremler yollarıda çok etkiledi. Bugün Kahramanmaraş Valiliği tarafından yolların durumuna dair kritik bir uyarı geldi. Peki, 21 Şubat 2023 Salı Kahramanmaraş'ta hangi yollar kapalı?

Paidakia yemeği nedir? Nasıl yapılır?  Paidakia yemeği tarifi Paidakia yemeği nedir? Nasıl yapılır? Paidakia yemeği tarifi Haberi Görüntüle

Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak, kaç kişi atanacak, branş dağılımı Öğretmen atamasında son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Öğretmen atamaları ne... Haberi Görüntüle

21 ŞUBAT 2023 SALI KAHRAMANMARAŞ'TA HANGİ YOLLAR KAPALI?

Kahramanmaraş Valiliği tarafından yolların durumuna dair bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklama doğrultusunda, Trabzon Caddesi ve Hükümet Caddesi'nin, enkaz kaldırma çalışmaları sebebiyle yarın (22 Şubat) trafiğe kapatılacağı söylendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading