Yandex Metrica
SON DAKİKA
2023 yılında dev projeler hizmete alınacak! İşte Türkiye'ye çağ atlatacak eserler

2023 yılında dev projeler hizmete alınacak! İşte Türkiye'ye çağ atlatacak eserler

Türkiye'ye eser ve hizmet siyasetiyle çağ atlatan AK Parti hükümeti 2023 yılında da projelerine hız kesmeyecek. Avrupa'nın en uzunu olacak Zigana Tüneli ve Adana'nın gurur abidesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü nisan ayında yapılacak olan törenle hizmete alınacak. Öte yandan Kocaeli Şehir Hastanesi'nde hasta kabulü için son hazırlıklar da yapılıyor.

Gündem

03.02.2024, 01:11

20 yıldır eser ve hizmet siyasetiyle Türkiye'ye çağ atlatan AK Parti hükümeti, 2023 yılında da dev eserlerle Türkiye'ye hizmet etmeye devam edecek. Birçok proje 2023 yılında açılacak. İşte Türkiye'ye çağ atlatacak projeler...

Çanakkale açıklarında göçmen botu battı! 5'i çocuk 21 kişi hayatını... Haberi Görüntüle

YENİ ZİGANA TÜNELİ BU SENE AÇILACAK

Dünyanın ikinci, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en uzun çift tüplü karayolu tüneli olacak yeni Zigana Tüneli inşaatında sona gelindi. Tünelin 2023 yılında hizmete girmesi bekleniyor. 

Kaç personel görev alacak? Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliğine ilişkin açıklama Haberi Görüntüle

KOCAELİ ŞEHİR HASTANESİ HALKIN HİZMETİNE SUNULACAK

Yapımı 7 yılda tamamlanan Kocaeli Şehir Hastanesi basın lansmanı için ilk kez kapılarını açtı. Kocaeli Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Gama Türkerler İşletme Direktörü Osman Citti ve diğer yetkililer dev yatırım hakkında bilgiler sundu. Ana hastane binasında kemoterapi ile radyoloji üniteleri, yoğun bakım, ameliyathane, laboratuvar, çocuk travma bölümleri gezildi.

Pehlevan, "Hastanemiz Kocaeli ve bölgedeki sağlık hizmetlerini daha üst seviyeye taşıyacak, son derece modern teknolojiyle donatılmış bir hastane. Poliklinik hizmetleri, tıbbi cihazlar, ekipmanlar son derece gelişmiş şekilde dizayn edildi ve yerleştirildi. Bütün cihazlar yerleştirilme ve test aşamasında. Sağlık Bakanlığı'mızla koordineli şekilde, inşallah bütün hazırlıklarımızı bitirerek yakın zamanda hastanemizi halkımızın hizmetine sunmuş olacağız" dedi.

2024 Sandık görevlileri 1 Nisan'da izinli olacak mı? İdari izin... Haberi Görüntüle

ADANA'YA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ

CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın maddi yetersizlikleri gerekçe göstererk yapımına devam etmediği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yyeniden inşa ediliyor. Çalışmalar yüzde 90 seviyesine ulaştı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın 1,3 milyar liralık yatırımıyla inşa edilen 1669 metrelik yapı Türkiye'nin en uzun 4'üncü köprüsü olacak. Adana trafiğinin yüzde 30'una yakın oranını rahatlatacak köprünün nisanda açılması planlanıyor.

Londra tren istasyonunda Ramazan ayına özel: Hz. Muhammed'in hadisini yansıttılar Haberi Görüntüle

RİZE GÜNEYSU'YA  DEV MİLLET BAHÇESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağı olan Rize Güneysu'da yaklaşık 2 yıl önce yapımına başlanan Millet Bahçesi tamamlandı. Projenin ilk etabı olan 33 bin 750 metrekare alanda millet kıraathanesi, cami, koşu ve yürüyüş yolları, çocuk ve piknik alanları bulunuyor.

CHP'nin ortağı DEM Parti skandal görüntülere imza attı: Sokaklara Öcalan'ın... Haberi Görüntüle

MİLLİ UÇAKSAVAR TSK ENVANTERİNE GİRDİ

2018'de Savunma Sanayii Başkanlığı ile imzalanan Platform Makineli Tüfeği Projesi kapsamında geliştirilen, Türkiye'nin tek ve en büyük kalibre uçaksavar makineli tüfeği Canik M2 QCB, TSK ve kolluk kuvvetlerinin envanterine kazandırıldı. 750 adet Canik M2 QCB'nin, tek seferde teslim edilmesi de bir ilk oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading