Yandex Metrica

2023 LGS ne zaman? LGS sınavı tarihi ne zaman açıklanacak? LGS sınavı ertelendi mi?

2023 LGS ne zaman? LGS sınavı tarihi ne zaman açıklanacak? LGS sınavı ertelendi mi?

2023 LGS ne zaman? sorusu arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Liselere giriş sınavına dair araştırmalar hız kazandı. Okulların ara tatil süresinin uzaması sonucunda milyonlarca aday MEB ve ÖSYM'den yapılacak olan sınavları düşünüyor. 2023 LGS ne zaman? LGS sınavı tarihi ne zaman açıklanacak? LGS sınavı ertelendi mi? soruları adaylar tarafından merak ediliyor.

Gündem

23.01.2024, 20:30

2023 LGS ne zaman? sorusu gündemde yerini aldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bu konuya dair açıklamada bulundu. Bakan Özer, "Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle eğitim öğretime verdiğimiz arayı tüm Türkiye'de 20 Şubat'a kadar uzatma kararı aldık" dedi.  

YÖK, tüm yükseköğretim kurumlarında bahar eğitim ve öğretim dönemi açılışının ikinci bir duyuruya kadar ertelendiğini belirtti. Peki, 2023 LGS ne zaman? LGS sınavı tarihi ne zaman açıklanacak? LGS sınavı ertelendi mi?

Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni kral Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni... Haberi Görüntüle

Dünyanın gözü bu görüşmede! Gazze için diplomasi trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Heniye ile görüştü Dünyanın gözü bu görüşmede! Gazze için diplomasi trafiği: Cumhurbaşkanı Erdoğan,... Haberi Görüntüle

LGS SINAVI TARİHİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

LGS sınavı tarihi ne zaman açıklanacak? Liselere Geçiş Sınavı başvuru tarihi şimdilik açıklanmadı. Geçtiğimiz yıl başvurular, tüm 8. sınıf öğrencileri için 4-14 Nisan'da alınmıştı.

Sınav ise 5 Haziran Pazar günü gerçekleşmişti. LGS sınavı tarihi açıklanır açıklanmaz haberimize ekleyeceğiz.

23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23 Nisan'datoplu taşıma ücretsiz mi? 23 Nisan (Bugün) Adana'da otobüsler bedava mı? Şanlıurfa'da, Gaziantep'te 23... Haberi Görüntüle

Son dakika... AFAD verileri açıkladı: Malatya'da gece yarısı korkutan deprem Son dakika... AFAD verileri açıkladı: Malatya'da gece yarısı korkutan deprem Haberi Görüntüle

2023 LGS NE ZAMAN?

2023 LGS ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. ÖSYM'nin 2023 YKS sınav tarihlerini açıklamasından sonra tüm dikkatler LGS sınav ve başvuru tarihine çevrildi.

MEB Liselere Geçiş sınav takvimi ve başvuru tarihleri henüz netlik kazanmadı. Geçtiğimiz yıllarda LGS başvuru işlemleri otomatik olarak Bakanlık tarafından yapılmıştı.

Geçen yıl LGS başvuruları Nisan ayının 4-14 tarihleri arasında alınmıştı. Bu tarihler göz önüne alındığında LGS başvurularının Nisan ayında yapılacağı tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading