Yandex Metrica
SON DAKİKA
2022 Bekçi alımı başvuruları başladı mı? Bekçi alımı başvuru şartları neler?

2022 Bekçi alımı başvuruları başladı mı? Bekçi alımı başvuru şartları neler?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev almak isteyen bir çok vatandaş bekçi başvurularının açılıp açılmadığını merak ediyor. Peki, 2022 bekçi alımı başvuruları başladı mı? Bekçi alımı için başvuru şartları neler?

Gündem

23.01.2024, 18:47

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmak isteyen kişiler, 2022 yılı bekçi alımı için beklemekte. Bekçi alımı için yapılacak olan resmi merci açıklamaları yakından takip edilirken, kurumun resmi internet sitesi üzerinden verilecek e-Devlet bağlantısı ile başvurular gerçekleştirilebilecek.

Seçmen bilgi kağıdını getirmek zorunda mı? Yeni evlenenler kimliğini değiştirmeden... Haberi Görüntüle

2022 BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Geçtiğimiz aylarda duyurulan 10 bin bekçi alımı başvuru şartları ve tarihleri kılavuz ile netlik kazanacak. Henüz bekçilik başvuruları hakkında resmi bir açıklama gelmedi ancak çarşı ve mahalle bekçisi olarak valiliklerde istihdam edilmek üzere yapılacak bekçi alımı ön başvuru işlemleri akademinin internet sitesi üzerinden gerçekleşecek.

2021 yılında 10 bin jandarma bekçi alımı yapılacağının açıklamasının ardından bekleyiş devam ediyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan duyuruya göre, Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) ve Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde 10 bin bekçi alımı yapılacak. Söz konusu alımlar için başvuru ve diğer tarihler duyurulmadı. Bu kapsamda açıklama geldiğinde bu yazımızı sizler için güncelleyeceğiz. 

CHP lideri Özgür Özel'den skandal sözler! Jandarma'ya iftira attı Haberi Görüntüle

BEKÇİ BAŞVURUSU NEREDEN YAPILIR?

Resmi açıklamalar geldikten sonra, kurumun resmi internet sitesi üzerinden verilen e-Devlet bağlantısına giderek, başvurular oluşturulabilecek.

Katil oğlu ile ABD'ye kaçan Eylem Tok 1 yıllık ev... Haberi Görüntüle

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading