Yandex Metrica

2021 balık fiyatları

2021 balık fiyatları

Trabzon balık halinde hamsinin kilogramı 15-20 liradan satışa sunuluyor. Peki balık fiyatları ne kadar?

Gündem

13.02.2024, 03:36

Kış mevsiminin gelmesiyle balıkta berekette geldi.

Trabzon balık halinde hamsinin kilogramı 15-20 liradan satılıyor. Peki balık fiyatları ne kadar oldu?

Halde satılan balık çeşitleri ve kilogram fiyatları şöyle:

Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan belediye başkanı Mesut Kocagöz tutuklandı Son dakika... Teleferik kazasıyla ilgili yeni gelişme: Kazada ihmalleri bulunan... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA BALIK FİYATLARI NE KADAR?

Esnaf Erdoğan Gün de balık sezonunun başlamasıyla birlikte vatandaşların balığa olan ilgisinin arttığını belirterek, "Bu hafta vatandaşların balığa ilgisi daha da arttı. Balık da artmaya başladı. Bu sene İstanbullu balığa doyacak." dedi.

Gün, yeni sezonda tezgahların balıkla dolu olduğunu dile getirerek şöyle devam etti:

"Tezgahlarda her çeşit balık var. Hamsi, mezgit, istavrit, palamut, tekir bol. Bu sene tezgahlardan balık eksik olmayacak. Tezgahların dolu olması esnafımızın da yüzünü güldürüyor. Balık fiyatları oldukça iyi. Şu anda hamsinin kilogramı 20, istavritin 20-25 lira arasında. Kalkanın fiyatı ise gramajına göre 150-200 lira arasında değişiyor. Hava şartlarının iyi gitmesi ve balığın artmasıyla birlikte fiyatlar düşecek. Tezgahlarda en pahalı balık ise ıstakoz. Istakozun fiyatı şu anda 800 lira ve çeyrek altınla yarışıyor. Ayrıca jumbo karidesin kilogram fiyatı da 350-400 lira arasında."

Marmara Denizi'nde ortaya çıkan müsilajın devlet tarafından başarıyla temizlendiğini vurgulayan Gün, "Şu anda deniz temiz ve balık avlanmaya uygun halde. Hiçbir sorun yok. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla sağlıklı deniz ürünlerini tüketebilirler." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading