Yandex Metrica

20 Şubat 2022 Pazar hava nasıl olacak? 20 Şubat - 24 Şubat İstanbul'da hava durumu...

20 Şubat 2022 Pazar hava nasıl olacak? 20 Şubat - 24 Şubat İstanbul'da hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili son tahminleri yayınladı. Peki, 20 Şubat - 24 Şubat günleri İstanbul'da hava nasıl olacak, yağış var mı?

Gündem

23.01.2024, 18:50

20 Şubat 2022 Pazar günü hava tahmin raporunu paylaşan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre 11 kente kar yağışı geliyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamada yurt genelinde yağış beklenmiyor. Peki, 20 Şubat - 24 Şubat günleri İstanbul'da hava nasıl olacak, yağış var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu istifa mı etti? Elif... Haberi Görüntüle

20 ŞUBAT 2022 HAVA NASIL OLACAK?

20 Şubat Pazar günü, Karadeniz'in iç ve yüksek bölgeleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsü olan eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis oluşacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamaya göre, hava sıcaklığı kuzey ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece yükselecek, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik yaşanmayacak. Rüzgarın, genellikle kuzey, zamanla güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi öngörülüyor. Daha detaylı bilgi verirsek 20 Şubat Pazar gününün nasıl olacağına dair; Kırklareli, Edirne, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Balıkesir, Bursa, İzmir, Manisa, Aydın, Uşak, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde ise yağmurlu ve 13 derece.

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 11 derece.

İzmir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı 18

Antalya: Parçalı ve az bulutlu 20 derece.

Adana: Parçalı ve az bulutlu 20 derece.

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 16 derece.

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 10 derece.

Erzurum: Az bulutlu 5 derece.

Diyarbakır: Az bulutlu 16 derece.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading