Yandex Metrica

2 Nisan hava durumu: MGM'den son dakika uyarısı! Güneşli günlere aldanıp montsuz çıkmayın! Yağmur ve fırtına geliyor

2 Nisan hava durumu: MGM'den son dakika uyarısı! Güneşli günlere aldanıp montsuz çıkmayın! Yağmur ve fırtına geliyor

Son dakika haberleri... Son yıllardaki kuraklık riskine karşı yağacak yağmurlar beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin birçok noktası için müjdeli haber geldi. MGM, hafta başından itibaren yağmurun etkili olacağını açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Tarihin en kurak kış dönemini geride bırakırken baraj doluluk oranları da çok düşük seviyelerde kaldı. Meteoroloji'den gelen son verilere göre yağmurlu hava birçok ile etkili olması beklenirken barajlar için de yeni bir umut doğdu. 

Kuraklığın en çok etkileyebileceği illerden bir tanesi olan İstanbul'da pazar günü yağmurlu geçmesi beklenirken en yüksek hava sıcaklığının ise 17 derece olması bekleniyor. 

Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Haberi Görüntüle

MARMARA BÖLGESİ'NDE SAĞANAK BEKLENİYOR

Yeni haftaya girerken Marmara Bölgesi'nde yağmur, Orta Karadeniz'de ise gök gürültülü sağanak etkili olması bekleniyor.

Salı günü Ankara'dan başlamak üzere batıya doğru bütün illerde gök gürültülü sağanak yağışların etkisini hissettirmesi bekleniyor. MGM'den gelen son dakika haberine göre sel ve su baskınlarına karşı da dikkatli olunması gerektiği açıklandı.

İstanbul’da yağış oranlarının mevsim normallerinin altında kalması, yurttaşlarda kuraklık endişelerini beraberinde getirdi. Geçen haftaki yağışlı hava barajlarda ufak da olsa bir artış sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading