Yandex Metrica
SON DAKİKA
19 Mart hava durumu / Meteorolojiden kritik uyarı! O şehirler için sel paniği başladı

19 Mart hava durumu / Meteorolojiden kritik uyarı! O şehirler için sel paniği başladı

19 MART HAVA DURUMU / Türkiye mart ayında etkili olan soğuk hava dalgası ve yağmurlu havaların etkisi altına girerken Ankara'da meydana gelen dolu ve kar yağışı hayatı durma noktasına kadar getirdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde görülecek yağışlara karşı illeri tek tek uyardı. İşte güncel 19 Mart hava durumu tahminleri…

Gündem

23.01.2024, 20:35

19 MART HAVA DURUMU / Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporu merak ediliyor Yurdun dört bir yanında yağışlar etkisini gösterirken sel ve fırtına da hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Doğuda görülen yağışlar sele neden olurken birçok vatandaş da hayatını maalesef kaybetti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankaralılar için bugün uyarılarda bulundu. Ankara'da hava çok bulutlu görülürken doğusunda ve güneyinde yağmur ve sağanak yağışlar etkisini hissetirecek.

Son dakika: Marmaris açıklarında ürküten deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

19 MART HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalar kapsamında Yurt genelinde çok bulutlu bir hava etkili olacak. Marmara Bölgesi'nin doğusu, İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Tekirdağ, Kırklareli ve Muğla çevreleri ile Çanakkale’nin iç kesimlerinde yağışlar etkisini gösterecek. Genel olarak yağmur ve sağanak yağışlar etkili olurken Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile iç ve Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar yağışları etkisini gösterecek.

Yüksek Yargı'da seçim maratonu! Yargıtay seçiminde 4. gün: Dokuzuncu turda... Haberi Görüntüle

FIRTINAYA KARŞI DİKKATLİ OLUN

Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun batı kesimleri ile İstanbul’un Anadolu Yakası, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bartın, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Mardin çevrelerinde kuvvetli Yağışlar etkili olurken Adıyaman ve Şanlıurfa çevreleri ile Kahramanmaraş'ın doğusu Malatya'nın Güney ilçelerinde çok kuvvetli Hatta yer yer şiddetli yağışlar etkisini gösterecek. Bölgelerde görülebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar ve fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Karabük Üniversitesi'nde ne oldu? Skandal olay ne? Karabük Üniversitesi'nde neden... Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ ÇIĞ TEHLİKESİ İÇİN UYARDI

Özellikle Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin eğimli ve yüksek yamaçlarında çığ tehlikesi olduğunu vurgulayan Uzmanlar vatandaşların çığ riskine karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading