Yandex Metrica

17 yaşındaki Suriyeli genç ırkçılarla tek başına mücadele etti: Kimim ben? Ben bir insanım

17 yaşındaki Suriyeli genç ırkçılarla tek başına mücadele etti: Kimim ben? Ben bir insanım

Son dönemlerde Suriyelilere yönelik artan tepkiler, gayri insani bir tutumu da beraberinde getiriyor. İstanbul Üsküdar'da yapılan bir sokak röportajında, Suriyeli bir gence sarf edilen sözler tepkileri çekerken, o genç maruz kaldığı önyargıları kırmak adına yoğun bir gayret gösterdi.

Gündem

23.01.2024, 19:34

Sığınmacılar konusu konuşulurken, araya giren 17 yaşındaki Suriyeli gencin söyledikleri yürekleri dağladı.

Bir Suriyeli olarak neler yaşadığını ve Türkiye'de hangi şartlarda yaşadığını anlatan genç, oradakilerin "Ne işin var burada", "Yürü git konuşma fazla", "Size o kadar gıcık oluyoruz ki...", "Sustur şunu", "Suriyeliler burada sapıklık yapıyor", "Bizi kullanıyorsunuz bizim paralarımızı yiyorsunuz", "Erkek misiniz, adam mısınız..."  şeklinde ırkçı tepkisiyle karşılaşsa da kendisini ifade etmeye çalıştı.

Atalarını yad ettiler! Şafak vakti 'Çanakkale Savaşı Anma Töreni' birbirinden ilginç anlara sahne oldu! Atalarını yad ettiler! Şafak vakti 'Çanakkale Savaşı Anma Töreni' birbirinden... Haberi Görüntüle

"HEM ÇALIŞIYORUM HEM OKUYORUM"

"Ben dilenci değilim hem çalışıyorum hem okuyorum. Kimim ben? Ben bir insanım" diyen genç, kadınları taciz edenlerle ilgili ise "kim yapıyorsa sınır dışı edin" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading