Yandex Metrica

167 saat sonra enkazdan yürüyerek çıktı selam verdi

167 saat sonra enkazdan yürüyerek çıktı selam verdi

7 gün sonra arama kurtarma ekipleri tarafından enkazdan çıkarılan depremzede, bulunduğu alandan yürüyerek çıktı ve kendisini kurtaran ekiplere sarıldı.

Gündem

18.02.2024, 19:44

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 10 ili birden vurdu. Türkiye'yi derinden yaralayan asrın felaketinde can kayıpları 30 bine yaklaşırken binlerce bina yıkıldı ve onlarca vatandaş enkaz altında kaldı. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları devam ederken bir mucize daha gerçek oldu.

Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can Kaya kolunu-omzunu mu kırdı? Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can... Haberi Görüntüle

YÜRÜYEREK ÇIKTI SELAM VERDİ

Hatay Antakya'da depremin 167. saatinde bir vatandaşımız enkaz altından ekiplerin açtığı tünelden yürüyerek çıktı ve selam verdi.

Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler başlanacak Numan Kurtulmuş'tan Yeni Anayasa mesajı: Gelecek hafta siyasi partilerle görüşmeler... Haberi Görüntüle

MUTLULUK GÖZYAŞLARI DÖKÜLDÜ

Depremzedenin kurtarılma anları sonrası büyük bir sevinç yaşandı. Arama-kurtarma ekipleri mutluluk gözyaşları döktü. Ailenin diğer fertleri için çalışmalar sürüyor.

Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih verdi! Erdoğan 'kapımız açık' demişti! Özgür Özel, Cumhurbaşkanıyla görüşme için tarih... Haberi Görüntüle

''UMUDUMUZU KAYBETMEDİK''

911 Arama Kurtarma ekiplerinin başkanı Mustafa Gürsoy, ''Yorgunduk, bitmiştik, dinlenecektik fakat sosyal medyadan gelen bir ihbar ile ses dinleyerek teyit aldık. Umudumuzu kaybetmedik. Hayatını kaybeden vatandaşlarımız da var. Allah mekanlarını cennet eylesin'' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading