Yandex Metrica

16 Mart yarın Diyarbakır'da okullar tatil mi? Diyarbakır'da okullar tatil oldu mu?

16 Mart yarın Diyarbakır'da okullar tatil mi? Diyarbakır'da okullar tatil oldu mu?

Şanlıurfa, Adıyaman ve Diyarbakır'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Diyarbakır'da yaşayan vatandaşlar okullar tatil edildi mi? sorusuna yanıt aranırken gözler Valilikten yapılacak açıklamaya çevrildi. Şanlıurfa ve Adıyaman'ı da etkisi altına alan sağanak yağmur ardından Şanlıurfa'da eğitime ara verildi. Peki, Diyarbakır'da yarın için okullar tatil edildi mi?

Gündem

22.03.2024, 08:19

Yoğun sağanak yağış üç ili hayatı felç etti. Şanlıurfa, Adıyaman derken Diyarbakır'da da yağmur şiddetini giderek arttırdı. Valilikten yapılan açıklamda, tedbir amacı ile Silvan yolu üzerindeki Çadır Kent'te barınan depremzede vatandaşların geçici süreliğine Yeşilay Rehabilitasyon Merkezine yerleştirildi. Peki, yoğun yağış nedeniyle Diyarbakır'da okullar tatil edildi mi? 

Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü! Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

DİYARBAKIR'DA YARIN (16 MART) OKULLAR TATİL Mİ? 

Şanlıurfa'da yaklaşık iki gündür etkisini gösteren sağanak nedeniyle sel felaketi yağanıyor. Adıyaman'da da sel meydana gelirken Diyarbakır'da son durum merak ediliyor.

Şanlıurfa'da eğitim ve öğretime 16 Mart'ta ara verildi. Diyarbakır için henüz okulların tatil edildiğine dair açıklama bulunmuyor. 

Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a mı geçiyor? Sinan Engin Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, neden? Sinan Engin TV8,5'a... Haberi Görüntüle

16 MART DİYARBAKIR HAVA DURUMU 

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamaya göre: Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Diyarbakır çevreleri ile Adıyaman ve Şanlıurfa'nın doğusu ile Mardin'in batısında kuvvetli olması bekleniyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading