Yandex Metrica
SON DAKİKA
16 MART HAVA DURUMU / Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji il il uyardı! Gök gürültülü sağanak geliyor

16 MART HAVA DURUMU / Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji il il uyardı! Gök gürültülü sağanak geliyor

16 Mart bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 16 Mart 2023 tarihli hava tahmin raporunu açıkladı. Buna göre, yarından itibaren gök gürültülü çok şiddetli sağanak bekleniyor. İşte detaylar...

Gündem

02.02.2024, 23:22

16 MART HAVA DURUMU / Milyonlarca vatandaş Meteorolojinin yayınladığı hava durumu tahmin raporlarını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeler doğrultusunda, yurdun Kuzey doğu kesimlerinde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının kuzey ve iç kesimlerde yer yer mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor. Ayrıca Meteoroloji şiddetli sağanak yağışına karşı uyarıda bulundu. Peki, 16 Mart bugün hava nasıl olacak?

Bakan açıkladı: Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı! Haberi Görüntüle

31 Mart Pazar (bugün) kafeler açık mı kapalı mı? Seçim... Haberi Görüntüle

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

16 Mart bugün hava nasıl olacak? sorusunun cevabı merak ediliyor. Meteoroloji ve AFAD tarafından üst üste yapılan uyarılar ışığında, Türkiye'nin güneybatı kesimlerinde yarından itibaren gök gürültülü çok şiddetli sağanak yağış yağacağı iddia ediliyor.

Bülent Cihantimur tutuklanacak mı? Eylem Tok'un eşi savcılığa çağırıldı! Haberi Görüntüle

KAR GELİYOR

Meteoroloji karın geleceğini söylüyor. Yağışların 1500 metre üzerindeki yüksek kesimlerde yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

8 ve 12. sınıfların 2. yazılı sınav tarihleri değişti! 8... Haberi Görüntüle

Ali Tombaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajı: Sultanbeyli'miz her zaman Cumhurbaşkanının... Haberi Görüntüle

ŞİDDETLİ SAĞANAK UYARISI

AFAD'ın yaptığı uyarı ise şu şekilde;

 "Yarın Muğla, Isparta ve Burdur'un doğusunda yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli; Antalya merkez ve doğusunda yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor" kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading