Yandex Metrica

15 Şubat Sevgililer Günü mesajları neler? Sevgiliye 14 Şubat’ta ne hediye alınır? 14 Şubat WhatsApp mesajları ve Instagram post yazısı

15 Şubat Sevgililer Günü mesajları neler? Sevgiliye 14 Şubat’ta ne hediye alınır? 14 Şubat WhatsApp mesajları ve Instagram post yazısı

14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla bugüne özel mesajlar ve sözler çiftler tarafından araştırılıyor. Sevgililer Günü her sene 14 Şubat tarihinde çiftler arasında kutlanıyor. Yaşadığımız deprem felaketinin ardından buruk geçecek olan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eşinize, sevgilinize gönderebileceğiniz en güzel 14 Şubat mesajlarını sizler için derledik.

Gündem

15.02.2024, 08:46

Bugün Sevgililer Günü mesajları ve sözleri araştırılan konular arasında yer alıyor. 14 Şubat her yıl Sevgililer Günü olarak kutlanıyor. Çiftler sevdiklerine günün anlam ve önemine uygun hediyeler alırken sevgilerini dile getirecek mesajlar yayınlıyorlar. En güzel, anlamlı Sevgililer Günü mesajlarını sizler için derledik. 

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

İŞTE EN ANLAMLI SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJLARI

"Sevgimiz bizi sonsuza dek birlikte tutacak! Hayatımda olduğun için çok şanslıyım. Mutlu sevgililer günü."
Sevgililer gününde belki yanında değilim ama dünde, bugünde, yarında yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep oradayım!

Gönlüme taht kurdun, gönlümün sultanı oldun, gece gökyüzünde parlayan yıldızım, sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun. Sevgililer günün kutlu olsun!
O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun!
Parlayan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak. Sevgililer günün kutlu olsun.

Kalbin kadar ellerin de sıcak sevgilim, ellerini tutunca kalbim ısınıyor. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.
Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! unutma ki sevmek daima beraber olmak değil, sensizken bile seninle olabilmektir....Sevgililer günümüz kutlu olsun.
Her mevsim boyunca, her zaman... Seni seviyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading