Yandex Metrica

12 seçim kaybeden Bay Kemal'e tam yetki! Kılıçdaroğlu kurultayda tekrar aday

12 seçim kaybeden Bay Kemal'e tam yetki! Kılıçdaroğlu kurultayda tekrar aday

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde sandıktan hezimetle ayrılan Kemal Kılıçdaroğlu koltuğunu bırakmıyor. Seçimlerden sonra herkesin istifa etmesini beklediği Kemal Kılıçdaroğlu, yeni ekibini arkasına alarak kurultaya hazırlanmaya başladı.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Seçimlerde Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi CHP'yi karıştırdı. İstifayı düşünmeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerden sonra yaptığı ilk toplantıda Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin hepsi istifasını verdi.

İstifaların ardından CHP Parti Meclisi, CHP Genel Merkezi’nde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplandı.

Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının ablasının ünlü babası kim? Duygu Nebioğlu'nun ablası kim? Ablasının babası kim? Metin Akpınar'ın kızının... Haberi Görüntüle

12 SEÇİM KAYBEDEN LİDERE TAM YETKİ

Kılıçdaroğlu'nun her zaman yanında gördüğümüz Selin Sayek Böke, Oğuz Kaan Salıcı gibi isimlerin yerine genç kadın üyelerin geçmesi dikkat çekti.

Seçim döneminde sahada görev alan isimler, tek tek söz alarak Kılıçdaroğlu'na desteklerini iletti. Seçim yenilgisini Cumhur İttifakı'nın yaptıklarına bağlayan üyeler, 12 seçim kaybeden liderlerine kurultay sürecini başlatması için tam yetki verdi.

Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Yazar Eylem Tok’un oğlu'nun öldürdüğü kişinin eşi ilk kez konuştu: Nerede vicdan? Kazanın üzerinden 50 gün geçti! Yazar Eylem Tok’un oğlu'nun öldürdüğü... Haberi Görüntüle

YENİDEN ADAY OLACAK

Yaklaşık bir ay sonra kurultay sürecinin başlaması bekleniyor. Kasım-aralık döneminde de kurultay olacağı, Kılıçdaroğlu’nun da bu kurultayda yeniden aday olarak güvenoyu alacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading