Yandex Metrica

11 yıl sonra bir ilk! Bakan Çavuşoğlu, Mısır yolcusu

11 yıl sonra bir ilk! Bakan Çavuşoğlu, Mısır yolcusu

Son dakika haberleri... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısırlı mevkidaşı Samih Şukri'nin davetine icabetle 18 Mart'ta Mısır'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Bakan Çavuşoğlu, 11 yıl aradan sonra Türkiye'den Mısır'ı ziyaret eden ilk dışişleri bakanı olacak.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mısırlı mevkidaşı Samih Şukri'nin daveti üzerine yarın bu knete gidecek. Bakanlıktan konuyla ilgili bilgilendirme yapıldı.

23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk Bayramı Ceza konseri nerede yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk... Haberi Görüntüle

HANGİ KONULAR ELE ALINACAK?

Bakan Çavuşoğlu ile Şukri görüşmesinde, Türkiye-Mısır ikili ilişkilerinin tüm boyutlarıyla ele alınması, ayrıca bölgesel ve uluslararası konularda görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

ATA AÖF sınav giriş belgesi nereden öğrenilir? ATA AÖF vize sınavı ne zaman, hangi tarihte 2024? ATA AÖF sınav giriş belgesi nereden öğrenilir? ATA AÖF vize... Haberi Görüntüle

11 YIL SONRA BİR İLK

Bakan Çavuşoğlu, 11 yıl aradan sonra Türkiye'den Mısır'ı ziyaret eden ilk dışişleri bakanı olacak.

Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Haberi Görüntüle

DAYANIŞMA ZİYARETİ YAPMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Bakan Samih Şukri, 11 ilde büyük yıkıman neden olan ve Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, 27 Şubat'ta dayanışma ve taziyede bulunmak için Türkiye'yi ziyaret etmiş ve Bakan Çavuşoğlu'yla görüşmüştü.

Mısır ayrıca, Türkiye'ye depremzedeler için insani yardım göndermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading