Yandex Metrica
SON DAKİKA
1 Ocak resmi tatil mi? Yılbaşı tatili olacak mı, yılbaşı tatili kaç gün olacak? Sokağa çıkma yasağı olacak mı?

1 Ocak resmi tatil mi? Yılbaşı tatili olacak mı, yılbaşı tatili kaç gün olacak? Sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar 1 Ocak resmi tatil mi? Yılbaşı tatili kaç gün olacak? şeklindeki soruların cevabını merak etmeye başladı. İşte 1 Ocak 2022 resmi tatil hakkında merak edilenler...

Gündem

23.01.2024, 18:25

1 Ocak ve 31 Aralık tarihlerinin resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. 31 Aralık'ta okullarda ders işlenip işlenmeyeceği de araştırılan konulardan biri oldu. Diğer yandan yılbaşında koronavirüs kısıtlamasının olup olmayacağı da en çok merak edilen konulardan biri olarak öne çıkıyor.

Buzağı desteği ne zaman hesaplara yatar? 2023/1. dönem buzağı desteği... Haberi Görüntüle

YILBAŞI RESMİ TATİL Mİ?

2022 yılı yılbaşı tatilinin durumu çalışanlar başta olmak üzere vatandaşlar tarafından takip ediliyor. 31 Aralık 2021 Cuma günü çalışacak olanlar '31 Aralık yarım gün mü?' sorusunu merak ediyor. Geçtiğimiz yıl koronavirüs sebebiyle sokağa çıkma yasağı uygulanmış fakat 31 Aralık resmi tatil olarak yer almamıştı.

yeni yıl

AK Parti tarihi buluşmaya hazırlanıyor! 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nin ayrıntıları... Haberi Görüntüle

YILBAŞI TATİLİ KAÇ GÜN?

Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanununda bulunan bilgilere göre 31 Aralık tarihi resmi tatil olmayacak. 1 Ocak 2021 günü ise yılbaşı tatili olarak yer alıyor.

31 Aralık 2021 günü bu seneki takvime göre Cuma gününe denk geliyor. Ulusal Bayram ve Genel Tatilleri Kanununda bulunan bilgilere göre 1 Ocak günü resmi tatil olarak kabul edilmekte. Yılbaşı tatilinden bir önceki gün olarak bilinen 31 Aralık tarihi ise bu kanuna göre yarım gün veya resmi tatil olarak nitelendirilmemiş durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading