Yandex Metrica
SON DAKİKA
Zincirleme trafik kazası! Çok sayıda araç birbirine girdi

Zincirleme trafik kazası! Çok sayıda araç birbirine girdi

Bu sabah Şişli'de yaşanan trafik kazasında 7 araç birbirine girdi. Kazada can kaybı olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Genel

01.02.2024, 21:31

Edinilen bilgilere göre olay Şişli'de bulunan Piyalepaşa Bulvarı'nda sabah 08.30 sıralarında yaşandı. Trafikte arızalanan 34 YTZ 97 plakalı otomobil sürücüsü, sol şeritte durdu.. Yolda seyreden 34 JU 3376 plakalı otomobil sürücüsü, arızalı aracı görerek durdu. Ancak arkadan gelen 34 EGU 78 plakalı otomobil sürücüsü yağmurun de etkisiyle duramayarak önde duran araca çarptı. Arkadan gelen biri servis minibüsü 3 araç daha duramayarak diğer araçlara çarptı. Toplam 7 aracın birbirine girdiği kazada herhangi bir can kaybı ya da yaralanma bildirilmedi.

Kaza yapan sürücülerden biri yaşananları anlatarak, "Ben vurmamak için durdum. Vurmadım. Arkadan gelen bana vurdu. Daha sonra herkes birbirine çarptı. Ben de tam göremedim" ifadelerini kullandı.

Kaza karışan bir araçta ise annesi ile birlikte okula giden minik bir öğrenci dikkat çekti. Kaza nedeniyle panik yaşayan minik çocuk, kaldırım kenarında oturarak annesini bekledi.

Kaza nedeniyle caddede trafik de oluştu. Bölgeye gelen trafik ekipleri, araçların kaldırılması için çalışma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading