Yandex Metrica

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tarih...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tarih...

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda sonuçların açıklanacağı tarih belli oldu.

Genel

23.01.2024, 21:58

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanı Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda sonuçların açıklanacağı tarihle ilgili önemli bir gelişmeyi duyurdu. Aygün: "2021-YKS yerleştirme işlemleri ve kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içinde sonuçları açıklayacağız" açıklaması yaptı. 

Prof. Dr. Aygün, 2021-YKS yerleştirme sonuçlarının gelecek hafta içerisinde açıklanacağını, sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: "Sevgili gençler, biliyorum YKS sonuçlarını heyecanla bekliyorsunuz, sizi anlıyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. 2021-YKS yerleştirme işlemleri ve kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde sonuçları açıklayacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Aygün ayrıca, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tercih işlemlerinin başladığını ve 7 Eylül'e kadar yapılabileceğini bildirerek şunları yazdı: "Değerli DGS adaylarımız, 2021-DGS tercih işlemleri başlamıştır. Tercihlerinizi 27 Ağustos-7 Eylül 2021 tarihleri arasında http://ais.osym.gov.tr sayfamızdan ve ÖSYM AİS mobil uygulamamızdan yapabilirsiniz. Yapacağınız tercihlerin şimdiden hayırlı olmasını dilerim." 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading