Yandex Metrica

Yılmaz Özdil'in Sözcü TV macerası 7 gün sürdü: Ayrılıkta Kılıçdaroğlu faktörü

Yılmaz Özdil'in Sözcü TV macerası 7 gün sürdü: Ayrılıkta Kılıçdaroğlu faktörü

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in televizyon macerası kısa sürdü. "Ben bir CHP'li gazeteci olarak..." ifadesiyle hatırlanan Özdil, Sözcü TV'den ayrıldığını duyurdu.

Genel

23.01.2024, 20:32

Gazeteci Yılmaz Özdil'in Sözcü TV macerası bir hafta sürdü. CHP'li ünlü isim, tv platformundan ayrıldığını Sözcü gazetesindeki yazısında duyurdu. 

1 Mart'tan beri ekranlarda olan muhalif haber kanalı Sözcü TV'den ayrılması konusunda CHP yönetimini suçlayan Özdil, "Görevden derhal uzaklaştırılmam için, bir saniye bile görevde kalmamam için, CHP yönetiminin adını kullanarak, aleyhime kampanya başlatılmasına üzülmedim desem, yalan olur" ifadelerini kullanan Özdil, "Doğma büyüme bir CHP'li olarak bu kampanyaya parti kaynaklarının harcanmasına gerçekten üzüldüm. CHP'nin parasına yazık kardeşim" dedi. 

Sözcü TV'den dışlandığını ve bu süreçte Kemal Kılıçdaroğlu yönetiminin etkili olduğunu imâ eden Özdil, "Bu kadar dolambamçlı yollar deneyeceklerine, direkt bana telefon etselerdi, kurucu görevim dışında bir niyetim olmadığını, Sözcü televizyonunda çalışma odamın bile olmadığını, genel müdür, genel yönetmen, genel koordinatör gibi herhangi bir sıfatımın olmadığını kendilerine zaten söylerdim" dedi. 

Yılmaz Özdil, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in zehir zemberek bir açıklamayla Altılı Masa'yı terk ettiği 3 Mart'ta Sözcü TV'de Kılıçdaroğlu'nu suçlayan şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben CHP'li bir gazeteci olarak söylüyorum. 'Meral Akşener masayı dağıttı' demek bir gazeteci ahlaksızlığıdır. Meral Akşener aslında masadan ittirildi, dışlandı. Meral Akşener'e bu (Kılıçdaroğlu'nun adaylığı) dikte edilmek istendi."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading