Yandex Metrica

Yeni kabine ne zaman açıklanacak, hangi isimler kabinede yer alacak? Yeni kabine bu akşam mı açıklanacak?

Yeni kabine ne zaman açıklanacak, hangi isimler kabinede yer alacak? Yeni kabine bu akşam mı açıklanacak?

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunun bitmesinin ardından gözler yeni kurulacak olan kabineye çevrilmiş durumda. Hangi isimlere Bakanlık verileceği merak ediliyor. Peki, Yeni kabine ne zaman açıklanacak, hangi isimler kabinede yer alacak? Yeni kabine bu akşam mı açıklanacak?

Genel

03.03.2024, 12:31

Seçimlerin bitmesinin ardından 28.Dönem kabinesinde hangi isimlerin yer alacağı merakla beklenmeye başlandı. Yeni kabinede hangi isimlere yer verileceği kimlerin Bakan olacağı yakından takip ediliyor. Peki, Yeni kabine ne zaman açıklanacak, hangi isimler kabinede yer alacak? Yeni kabine bu akşam mı açıklanacak?

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

YENİ KABİNE NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yeni Kabine listesi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü'nden saat 21.30 ile 22.00 saatleri arasında açıklanması bekleniyor.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

‘YÜZÜNCÜ YILA YAKIŞAN KABİNE OLACAK’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kabine konusunda ise Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışan bir kabinemiz olacak. Büyük ve güçlü Türkiye idealimize gönül vermiş kadrolarla yola devam edeceğiz.

Kadrolarımızı yenilemekten hiçbir zaman geri durmadık, yine durmayacağız. Dinamik ekiplerle yolumuza devam ettik. Pek çok değerli ismimiz mevcut. Kabinemizde Türkiye Yüzyılı vizyonuna ayak uyduracak isimler olacak." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading