Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yaşlı kadını araca almayan vicdansız taksicilerin cezası kesildi

Yaşlı kadını araca almayan vicdansız taksicilerin cezası kesildi

İstanbul Fatih'te pazartesi günü meydana gelen olayda hastaneden çıkan ve taksiye binmek isteyen yaşlı bir kadını, kısa mesafeye gideceği gerekçesiyle almayan 2 taksiciye ceza kesildi.

Genel

23.01.2024, 19:01

Önceki gün İstanbul'un Fatih ilçesinde vicdanları yaralayan bir hadiye meydana geldi. İki taksi şoförü, hastaneden çıktıktan sonra taksiye binmek isteyen yaşlı bir kadını, kısa mesafeye gideceği gerekçesiyle araçlarına almadı. Bu olay sosyal medyada büyük tepki çekti.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

EMNİYET ÇALIŞMA BAŞLATTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gün Fatih'teki bir hastanenin önünde yaşanan olayla ilgili çalışma başlattı. Sosyal medyaya da yansıyan görüntüleri inceleyen polis, yaşlı kadını kısa mesafeye gideceği gerekçesiyle aracına almayan 2 taksinin plakasını ve sürücüsünün kimliğini belirledi.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

2 TAKSİCİYE PARA CEZASI VE TRAFİKTEN MEN

H.T. ve İ.D.'ye Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince 1823'er lira para cezası uygulanırken, araçlar da 3 gün süreyle trafikten men edildi.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

ÇALIŞMA RUHSATLARI ASKIYA ALINDI

Öte yandan, tutanakla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Hizmetlerine de bilgi verilerek 2 sürücünün çalışma ruhsatlarının askıya alınması sağlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading