Yandex Metrica

Vicdansızlığın böylesi! Rus bakıcının 83 yaşındaki kadına eziyeti

Vicdansızlığın böylesi! Rus bakıcının 83 yaşındaki kadına eziyeti

Kayseri'de koronavirüse yakalanan bir aile 83 yaşındaki anneleri Gümüş Bozkurt'a bir bakıcı tuttu. Rus bakıcının, yaşlı kadını, ağzını yastıkla kapatıp dövdüğü, tuvaletini yapmaması için aç bıraktığı ortaya çıktı. Öyle ki yaşlı kadının sesinin çıkmaması için yüzüne yastık ve yorganla bastırarak dövdüğü ve ilaçlarını vermediği ortaya çıktı.

Genel

23.01.2024, 18:13

Kayseri'de hastane enfeksiyonu kaparak yatalak olan Gümüş Bozkurt'un torunu Kübra Kolkıran, yakalandığı koronavirüsü, ailesi ve teyzelerine de bulaştırdı. Gümüş Bozkurt tek başına yaşamasına rağmen evleri yakın olduğu için her gün gidip bakımını yapan çocukları da hastalığı annelerine bulaştırma korkusuyla, yurt dışındaki tanıdıklarının tavsiyesiyle, Rus uyruklu Maya Karimova'yı bakıcı olarak tuttu.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLÜ ARADIKLARINDA ANNELERİNİN İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ AMA...

Bozkurt'un çocukları, telefonla görüntülü olarak aradıklarında, "Anneniz çok iyi. Yemeklerini yiyor" yanıtları veren Karimova, karantinalarının bitmesinin ardından da bir süre daha eve gelmemelerini hastalığı tamamen atlatıp öyle gelmelerini söyledi.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

EVE KAMERA YERLEŞTİRİNCE KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

15 gün sonra eve giden çocukları, Gümüş Bozkurt'un 15 kilo verdiğini ve adeta iğne-ipliğe döndüğünü gördü. Bakıcının tatlı diline inanan aile, Gümüş Bozkurt'un hiç konuşmamaya başladığını ve çok zayıfladığını görünce şüphelendi. Bunun üzerine Kübra Kolkıran eve kamera yerleştirince, korkunç gerçek ortaya çıktı. Yaşadıklarını anlatan Kübra Kolkıran,bakıcının anneannesine eziyet ettiğini vurguladı. 

"Kamera görüntülerinde, anneannemin yatarken belirli aralıklarla sağa sola çevirmesi gerekirken, bunların hiçbirini yapmadığını ve sürekli telefonda sevgilisi ile konuştuğunu gördük. Bu görüntüleri izleyince işine hemen son verdik.Teyzem anneannemin altını değiştirince morlukları fark etti.

Anneannesinin  bakıcının ayrıldığını anlayınca tekrar yemeye içmeye ve konuşmaya başladığını söyleyen Kübra Kolkıran, aneannesinin bakıcı kadının korkusundan konuşamadığını belirterek, "Komşular sesimi duymasın diye ağzımı yastık ve yorganla kapatıyordu.
Beni kaldırıp kaldırıp yatağa çarparak dövüyordu. Sıkıca tutup yumruk atıyordu. Tuvaletimi yapmayayım diye aç bırakıyordu" açıklamalarıında bulundu.

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

'KİMSE ANNESİNİ YALNIZ BIRAKMASIN'

Kübra Kolkıran ayrıca ; ''Anneanneme virüs bulaştırmayalım, zarar vermeyelim derken istemeden daha büyük zarar vermişiz. Kimse annesini yalnız bırakmasın.'' ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading