Yandex Metrica

DOLAR

32.57

%0.06 expand_less

EURO

34.94

%0.24 expand_less

ALTIN

2427.00

%0.26 expand_less

BIST

9722.09

%0.8 expand_less

BTC ($)

64074.18

%0.02 expand_less

Venedik gibi! İskenderun'da deniz taştı, caddeler su altında kaldı

Venedik gibi! İskenderun'da deniz taştı, caddeler su altında kaldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde etkili olan lodos ve sağanak nedeniyle deniz taştı, caddeler su altında kaldı.

Genel

23.01.2024, 22:20

Depremden etkilenen bölgelerden biri olan Hatay'ın İskenderun ilçesinde, lodos ve sağanak deniz seviyesinin yükselmesine neden olurken sahil bandındaki bazı caddeler su altında kaldı.

İlçede sabah saatlerinde başlayan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Sağanak nedeniyle bazı caddelerde su birikintileri oluştu, rögarlar taştı.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR İLERLEMEKTE GÜÇLÜK ÇEKTİ

İlçede bulunan Anıt Meydanı ile Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen su birikintileri sürücülerin trafikte ilerlemesine engel oldu.

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek de alana gelenerek incelemelerde bulundu. Demiryürek ilçede geçtiğimiz günlerde de aynı durumun yaşandığını belirtti.

Bugün şiddetli yağışın olduğunu aktaran Demiryürek, şunları söyledi:

"Altyapı çökmüş durumda, altyapı çalışmıyor. Dolgu alanı olarak bildiğimiz sahilin bu kesiminde her lodosta denizin kara tarafına doğru yükselmesi söz konusu. Bugün ilaveten yağışla birlikte yağmur suyu tahliye kanalları çalışmadığı için su içerilere kadar girmiş durumda. Büyükşehir Belediyesi ve HATSU yetkililerine haber verdik. Gelip müdahale etmelerini bekliyoruz. Biz de şu anda sahadayız, takip edeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading