banner2

Vatandaşlık başvurusu yapınca yakayı ele verdi: Kırmızı bültenle aranan katil Aydın'da yakalandı

Didim'de Türk vatandaşlığı için başvuru yapan bir kişiyi incelemeye alan İlçe Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği şahsın kırmızı bültenle arandığını tespit etti.

Genel 08.09.2023, 21:55
Abone ol
Vatandaşlık başvurusu yapınca yakayı ele verdi: Kırmızı bültenle aranan katil Aydın'da yakalandı

Kazakistan uyruklu bir kişi, Aydın'ın Didim ilçesinde Türk vatandaşlığına geçiş için başvuru yaptıktan sonra kırmızı bültenle arandığı tespit edilerek tutuklandı. 

Aydın'ın Didim ilçesinde, "silahlı soygun ve kasten öldürme" suçlarından kırmızı bültenle aranan Kazakistan uyruklu şüpheli tutuklandı.

EKİPLER İNCELEME SONUNDA ORTAYA ÇIKARDI

Alınan bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Türk vatandaşlığı başvurusunda bulunan bir kişi hakkında inceleme başlattı.

Ekipler, başvuruyu yapan kadının eşi C.T'nin (40) "silahlı soygun ve kasten öldürme" suçlarından Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Kazakistan uyruklu bir şüpheli olduğunu tespit etti.

Efeler Mahallesi'ndeki bir eve düzenlenen operasyonla yakalanan zanlı tutuklandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!