Yandex Metrica

Vahşet! 20 yaşındakini kızını boğarak öldürüp intihar etti

Vahşet! 20 yaşındakini kızını boğarak öldürüp intihar etti

Esenler'de meydana gelen olayda 40 yaşındaki H.U. isimli baba, kızı Zeynep U.'yu boğarak öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara teşebbüs etti.

Genel

23.01.2024, 17:41

İstanbul Esenler'de bu sabah korkunç bir olay meydana geldi.

Esenler, Fatih Mahallesi 245. Sokak'ta 5 katlı bir binanın 1. katındaki evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

KIZINI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Evde bir 20 yaşındaki Zeynep U. isimli bir kadın ölü olarak bulundu. Bileklerinde kesikler olan 40 yaşındaki H.U. isimli erkek de hastaneye kaldırıldı. H.U.'nun kızı Zeynep U.'yu boğarak öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği öğrenildi. 

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

"BAĞIRIŞ SESLERİ GELDİ"

Komşu Ramazan Yılmaz, "Gece 01.00 - 01.30 sıralarında hane reisinin eve gittiğini gördüm kızıyla beraber.  Olaya şahit oldum. Kızıyla beraber evdeydi. dört kişi yaşıyorlardı. Sabah 8.30 sıralarında bağırış sesleri geldi. Dumanlar vardı. İtfaiye geldi, camları filan kırdılar. Evde yok diye biliyorlar ama ben ısrarla söyledim, evdeler diye. Hane reisini hastaneye götürdüler galiba. Diğerleri belirsiz. Tanımıyoruz. Komşularıyla fazla irtibatlı değillerdi, kendi hallerinde bir aileydi" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading