Yandex Metrica

Üsküdar Belediyesi T24 ve Sözcü'nün yalanını ortaya çıkardı

Üsküdar Belediyesi T24 ve Sözcü'nün yalanını ortaya çıkardı

Üsküdar'da Rıfat Aslan tarafından işletilen Halk Ekmek büfesi ile ilgili T24 ve Sözcü'nün yalan haberlerine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sert tepki gösterdi.

Genel

10.02.2024, 00:31

Sözcü Gazetesi tarafından yapılan haberde gazi Rıfat Aslan tarafından işletilen Halk Ekmek büfesine Üsküdar Belediyesi tarafından 9 aydır elektrik verilmediği ve büfe önündeki kaldırımların söküldüğü iddia edildi. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

YALAN HABERCİLİKLE ALGI YAPIYORLAR

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, büfe etrafında yapılan kazı çalışması ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu büfenin yerinin hatalı olduğu, değişmesi gerektiği İBB yönetimince 9 ay önce kabul ve taahhüt edildi. Ama 'engelliyorlar' algısını beslemek için değiştirmediler! Dediğimiz oldu, büfe İBB ve AYEDAŞ şantiyesi içinde kaldı." ifadelerini kullandı. 

Diğer yandan büfe etrafından yapılan kazının CHP'li İBB tarafından yapıldığı bildirildi. 

Türkmen, kazı çalışmasının Üsküdar Belediyesi tarafından değil İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldığını bildirdi. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

KAZI ÇALIŞMASI İBB TARAFINDAN YAPILIYOR

Üsküdar Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Bahsi geçen çalışma İBB ve AYEDAŞ tarafından yapılmaktadır! Büfeyi şantiye kuracağı yerin tam ortasına koyan, 10-15 metre karşı tarafa ısrarla kaldırmayan, bir algı çalışması uğruna gazimizi de hizmet alan vatandaşları da mağdur eden İBB’yi kamuoyu vicdanına havale ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

T24 VE SÖZCÜ YALAN HABER PAYLAŞTI

Yalan haberi kamuoyuna servis eden T24 ve Sözcü gazeteleri Hilmi Türkmen'in hedefi oldu. Türkmen'in tepkisi üzerine T24 haberi yayından kaldırırken Sözcü Gazetesi ise herhangi bir müdahalede bulunmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading