Yandex Metrica
Ünlü Youtuber tacizi sosyal medyada ifşa etti! Gaziantep Valiliği'nden açıklama geldi

Ünlü Youtuber tacizi sosyal medyada ifşa etti! Gaziantep Valiliği'nden açıklama geldi

Güney Koreli bir YouTuber'ın paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Gaziantep'te çekim yaparken fiziki tacize uğrayan Youtuber'ın 'Gaziantep'e gelmeyin' diyerek yaptığı paylaşım sonrası Gaziantep Valisi Davut Gül, Güney Koreli turistin yabancı uyruklu grup tarafından rahatsız edildiği iddiasına ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Genel

29.03.2024, 02:45

Gaziantep'te çekim yaparak dolaşan Güney Koreli YouTuber'ın paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde sokakta yanına gelen ve Suriyeli oldukları belirtilen 3 kişinin genç turistten para istedikleri ve fiziki tacizde bulundukları görülüyor. 

3 kişinin ısrarlarına rağmen güçlükle bölgeden uzaklaşan Güney Koreli YouTuber, çektiği görüntüleri 'Gaziantep'e gitmeyin' notuyla paylaştı. 

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Gaziantep Valisi Davut Gül, Güney Koreli turistin yabancı uyruklu grup tarafından rahatsız edildiği iddiasına ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Gül, yazılı açıklamasında, Gaziantep'te de zaman zaman her kesimden suç işleyenlerin olabileceğini belirtti.

Kamu vicdanını rahatsız eden suçlara karışan yabancılar hakkında mevcut cezalara ilaveten sınır dışı işlemlerinin uygulandığını kaydeden Gül, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Gül, şunları ifade etti:

"Koreli misafiri de rahatsız eden kişiler, tespit edilip gerekli yaptırım uygulanacaktır. Bu olayı bahane edip bir toplumun tamamını suçlamak iyi niyetle bağdaşmaz. Yabancıların suça karışma oranı çok düşük olup suç işlendiğinde de gerekli adli ve idari işlemler yapılmaktadır. Toplumu provoke etmek isteyen kişilere itibar etmeyin lütfen."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading