Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ukraynalı modelin şaibeli ölümünü TÜBİTAK aydınlatacak

Ukraynalı modelin şaibeli ölümünü TÜBİTAK aydınlatacak

Ukraynalı model Anzelika Srabiants balkondan düşerek şüpheli şekilde hayatını kaybetmişti. O anları kayda alan Srabiants'ın erkek arkadaşı Burak Ercan'ın "kasten öldürme" suçundan tutuklandığı soruşturmada TÜBİTAK devreye girdi.

Genel

23.01.2024, 18:18

Ukraynalı model Anzelika Srabiants balkondan düşüp hayatını kaybederken o anları kayda alan erkek arkadaşı Burak Ercan'ın "kasten öldürme" suçundan tutuklandığı soruşturmada çok önemli bir kurum devrede. Ercan'ın "Olay günü kendisini attı ama bana daha önce de intihar videoları gönderdi" ifadesinin ardından savcılık TÜBİTAK'tan yardım istedi.

Söz konusu videoların varlığının olup olmadığını, ikilinin telefonundaki tüm arama ve mesajlaşmalarının tespitini istedi. Soruşturmadaki kritik soruların cevabının TÜBİTAK'ın yapacağı inceleme sonucunda ortaya çıkması bekleniyor.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

KÖPEK EĞİTMENİ BURAK ERCAN İLE BİRLİKTEYDİ

Ukraynalı model Anzelika Srabiants balkondan düşüp hayatını kaybettiği korkunç olay İstanbul Sancaktepe'de yaşandı. İddialara göre model Anzelika Srabiants, köpek eğitmeni Burak Ercan ile birlikte lüks bir sitede yaşıyordu.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

YEMEĞE GİTMİŞLERDİ, BALKONDAN AŞAĞI SARKTI VE..

İkili geçtiğimiz Haziran ayında Ataşehir'de bir restorana yemek yemeye gitti. Eve dönüş yolunda aralarında tartışma yaşandı. Tartışma evde de devam etti. Ukraynalı model evin Fransız balkonundan aşağı sarktı ve aşağı düştü.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

O SES HAFIZALARDA

Anzelika Srabiants'ın trajik ölümünün ardından dikkat çekici bilgiler gün yüzüne çıktı. Onlardan en çarpıcısı Burak Ercan'ın dehşet anlarını kayda almasıydı. O görüntülerde Ercan'ın, "Bak ben bir şey yapmıyorum, come, come, come" dediği duyulurken, talihsiz kadının ise "lütfen" anlamına gelen "please" dediği anlar ve çığlıklar dikkat çekti. Kurtulmaya çalışırken düştüğü andaki çıkan ses ise hafızalarda yer etti.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

TELEFON KORUMASI İNCELEMEYE ENGEL OLDU

Daha birçok gerçeğin gün yüzüne çıkması için İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma devam ediyor. Burak Ercan'ın cep telefonu inceleniyor. Çünkü Ercan ifadesinde kız arkadaşının daha önce de intihar girişiminde bulunduğunu, hatta buna ilişkin görüntüleri kendisine attığını söyledi.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

TELEFON DETAYINI TÜBİTAK AYDINLATACAK

Edinilen son dakika haberlerine göre Savcılık iddiaları araştırmaya devam etti. İki ismin de telefonunu Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'na (TÜBİTAK) gönderdi. Telefondaki tüm arama kayıtlarının, yazışmaların tespitini istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading