Yandex Metrica

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski Rusya'ya meydan okudu! 'Güçlü bir yanıt vereceğiz'

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski Rusya'ya meydan okudu! 'Güçlü bir yanıt vereceğiz'

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, Rusya ile yaşanan gerilim hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Zelenski desteklerinden dolayı AB ve NATO'ya teşekkür ettiğini ifade etti.

Genel

23.01.2024, 18:52

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski Kiev'de basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Zelenski basın açıklamasında, Rusya'ya karşı sert davranacaklarını ifade ederek, "Uluslararası camianın yanıtına bakacak olursak bu konuda kararlı davranmamız, ivedilikle harekete geçmemiz ve sert olmamız lazım" diye konuştu. 

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

'MİNSK SÖZLEŞMESİNİ İHLAL ETTİLER'

Rusya'nın Donbas'taki askeri varlığının giderek arttığına dikkat çeken Zelenski, "Rus Federasyonu'nun Donbas'taki askeri mevcudiyeti, ayrılıkçıların arkasına sığınarak artıyor. Bu, tek taraflı olarak Minsk Sözleşmesi'nin ihlali." ifadelerini kullandı. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

'YAPTIRIM KARARLARINDAN MEMNUNUZ'

Ukrayna'nın Rusya'ya karşı alınan yaptırım kararlarını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, "Ukrayna, dünkü ve önceki günkü kararları memnuniyetle karşılamaktadır. Dün AB tarafından Rusya'ya karşı belli başlı yaptırımlar gelmişti." diye konuştu. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

'RUSYA'YA KARŞI ÇIKACAĞIZ'

Amaçlarının Rusya'ya karşı çıkmak olduğunu ve gerilimi sonlandırmak olduğuna dikkat çeken Zelenski, "En önemli sorunlardan biri, burada biz Avrupalıların ve NATO'nun çabalarına teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımıza ve ilgili devletlerin liderlerine teşekkür etmek istiyorum. Ukrayna ile birlikte dayanışma sergileyenlere teşekkür etmek istiyorum." sözlerine yer verdi. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading