Yandex Metrica

Uçağın pistten çıkmasına ilişkin kaza raporu tamamlandı

Uçağın pistten çıkmasına ilişkin kaza raporu tamamlandı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda geçen yıl bir yolcu uçağının pistten çıkmasına ilişkin kaza raporu tamamlandı.

Genel

23.01.2024, 17:42

Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıkan Pegasus Hava Taşımacılığı AŞ işletmesindeki Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının kazasına ilişkin rapor hazırlandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaşım Emniyet İnceleme Merkezi Başkanlığı tarafından hazırlanan "Hava Aracı Kazası Araştırma ve İnceleme Raporu Duyurusu" resmi gazetede yayımlandı.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

İLGİLİ KİŞİ VE KURULUŞLARIN BAŞVURUSUNA AÇIK

Ocak 2020'de gerçekleşen söz konusu olayla ilgili olarak, "Hava Aracı Ciddi Olayı Araştırma ve İnceleme Raporu" ilgili kişi ve kuruluşların bilgisine sunulmak üzere hazırlandı.

Konuyla ilgisini kanıtlayan şahıslar ve kurumlar nihai raporu incelemek istedikleri zaman Bakanlığa başvurabilecek.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

POLATLI'DA MEYDANA GELEN KAZANIN RAPORU DA TAMAMLANDI

Merkezin yaptığı bir başka duyuruya göre, 17 Kasım 2020 tarihinde, sahibi Sage Havacılık ve Teknoloji Anonim Şirketi ve işleticisi Maviyol Havacılık Turizm Sanayi ve Tic. AŞ olan, TC-USR tescil işaretli hava bir aracının, Ankara'nın Polatlı ilçesi, Orhan Ünsal Hava Parkı, RWY 12 pistine sert iniş yapması ile sonuçlanan hasarlı hava aracı kazası meydana gelmişti.

Kazaya dair "Hava Aracı Kazası Araştırma ve İnceleme Raporu", ilgili kişi ve kuruluşların bilgisine sunulmak üzere tamamlandı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading