Yandex Metrica

'Turuncu kod' ile uyarılan Antalya'ya dolu yağdı!

'Turuncu kod' ile uyarılan Antalya'ya dolu yağdı!

Meteoroloji' nin dün 'turuncu kod' ile uyardığı Antalya'da bu sabah dolu etkili oldu. Yarım saat yağan dolu sonrası kent merkezinde zemin, beyaz örtüyle kaplandı.

Genel

23.01.2024, 18:28

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce dün Antalya için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. 'Turuncu kod' ile uyarılan kentte, metre kareye 50-85 kilo yağış düşmesinin bekleniyor. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

BUGÜN KENT MERKEZİNE DOLU YAĞDI

Kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı beklendiği de belirtilerek, olası su baskını, sel ve yıldırım düşmelerine karşı dikkatli olunması gerektiği kaydedildi. Uyarının ardından bugün sabaha karşı kent merkezine dolu yağdı. Yaklaşık yarım saat etkili olan dolu sonrası kent merkezinde zemin, beyaz örtüyle kaplandı.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

'ANTALYA'DA İLK DEFA DOLU GÖRDÜM'

Sabah erken saatlerde evlerinden çıkanlar, doluya şaşırıp, kar yağdığını zannettiklerini söyledi. Okula gitmek için hazırlık yaparken, camdan baktığında kar gördüğünü sandığını belirten Muhammet Çetin , "Aşağı inince dolu olduğunu gördüm. Antalya'da ilk defa dolu gördüm" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading