Yandex Metrica

Türk SİHA'ları Yunanistan'ı korkutuyor! Almanya'ya parça satmayın diye baskı yapıyorlar

Türk SİHA'ları Yunanistan'ı korkutuyor! Almanya'ya parça satmayın diye baskı yapıyorlar

Yunan medyasında çıkan haberlere göre Atina yönetimi Türk yapımı İHA ve SİHA'lara karşı çözüm arıyor.

Genel

23.01.2024, 18:46

Yunaistan'ın hava kuvvetlerini güçlendirmek için Fransa'dan satın aldığı 6 adet Rafale savaş uçağının sevinci çok uzun sürmedi. 

Yunan basınına yansıyan haberlere göre, Atina yönetimi Türk İHA'ları ve SİHA'larına karşı durabilmek için çözüm arayışına girdi. 

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

İSRAİL'DEN TEKNOLOJİ ALABİLİRLER

Yunanistan merkezli To Vima gazetesi, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panayiotopulos'un 20 Ocak'ta yaptığı İsrail ziyaretinde anti-drone teknolojisine ilgi gösterdiğini aktardı. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

YUNAN ORDUSU ÇÖZÜM ARIYOR

To Vima'da yayınlanan haberde Türkiye'nin İHA ve SİHA'larla Yunan ordusuna karşı üstünlük kurduğu belirtilirken, Yunan ordusunun konu için çözüm arayışında olduğu belirtildi. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN ALMANYA'YA BASKI YAPIYOR

Yunan yönetiminin, İHA alımından ziyade, Türk yapımı İHA ve SİHA'lara karşı teknoloji satın alma işlemlerine öncelik verdiği bildirilen haberde, "Yunan Dışişleri Bakanlığı da Almanya'ya, Türk İHA'larının imalatında kullanılan bazı parçaların satışını durdurması için baskı yapmayı planlıyor" ifadeleri kullanıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading