Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Tramvayla cam duvar arasında sıkıştı ölümden döndü

Tramvayla cam duvar arasında sıkıştı ölümden döndü

İstanbul Fatih'te Gülhane durağının cam duvarı ile tramvay arasında sıkışarak yaralanan yolcu, hastaneye kaldırıldı.

Genel

18.02.2024, 16:17

İstanbul'da bugün korkunç olay yaşandı. Bağcılar-Kabataş seferini yapan tramvaydan Gülhane durağında inen 75 yaşındaki Cengiz Ayanoğlu, karşıya geçmeye çalışırken dengesini kaybederek düştü. Bu sırada Ayanoğlu, hareket eden tramvay ile durağın cam duvarı arasında sıkıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin emniyet şeridine aldığı durak, yolcuların tramvaydan tahliye edilmesinin ardından kapatıldı.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

HASTANEYE KALDIRILDI

İtfaiye ekiplerinin cam duvarı keserek kurtardığı Ayanoğlu, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ayanoğlu'nun, vücudunda ve durak ile tramvay arasındaki boşlukta kalan ayağında da kırıklar olduğu öğrenildi.
Olay nedeniyle durdurulan tramvay seferleri, yaralının hastaneye kaldırılmasının ardından normale döndü.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

"YARDIM' DİYE ÇIĞLIK ATTI"

Görgü tanığı Cengiz Akkurt, "Tramvayın geçtiği sırada camla arasına girdi. Hemen tramvayı durdurduk. İlk müdahaleyi biz burada yaptık. Trafik polisi arkasındaydı. İtfaiye, ambulans hepsi geldi. Ama durumu baya kötüydü. Tramvay hareket ederken camın arkasına geçti. Tramvay bir anda hızlanınca ayağı kaydı. Sıkışınca 'yardım' diye çığlık atınca durdurduk tramvayı" dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading