Yandex Metrica

Trafikte baltalı dehşet! Otomobilin camlarını kırdı

Büyükçekmece'de trafikte çıkan yol verme tartışmasına bir sürücü, balta ile diğer sürücülerin üzerine yürüdü, bir otomobilin camlarını kırdı.

Genel

23.01.2024, 22:14

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde trafikte yol verme tartışması  esnasında bir sürücü, otomobilinden çıkardığı balta ile diğer sürücülerin üzerine yürüdü. Gözü dönmüş adam, bir otomobilin camlarını kırdı.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

BALTAYI GÖRÜNCE KAÇTI AMA...

Perşembe günü Mimaroba Mahallesi'nde, otomobiliyle seyir halinde bulunan sürücü, yol verme yüzünden K.Y. isimli sürücü ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüdü.
Sürücü otomobilinden balta alarak K.Y.'nin üzerine yürüdü. Sürücünün elindeki baltayı gören K.Y., otomobilini bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Ancak öfkeli sürücü elindeki balta ile K.Y.'nin otomobilinin camlarını kırdı.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

AYIRMAK İSTEYEN SÜRÜCÜYE DE SALDIRDI

Elindeki balta ile otomobiline binen sürücünün önü bu kez başka bir sürücü tarafından otomobille kesildi. Tekrar elinde baltayla otomobilinden inen saldırgan, önünü kesen sürücünün üzerine yürüdü. Sürücüler arasında bir süre gerginlik yaşandı. Tekrar otomobile binen saldırgan, olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Bu sefer de manevra yaparken, otomobili tartıştığı sürücünün üzerine sürdü. Sürücü kaçarak otomobilin altında kalmaktan kurtuldu.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

İFADELERİ ALINIP SALIVERİLDİLER

Olayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, sürücüleri emniyete götürdü. Tarafların, baltalı saldırganın zararları karşılayacağını söylemesi üzerine uzlaşarak şikayetçi olmadıkları öğrenildi. Bunun üzerine polis 3 sürücüyü de serbest bıraktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading