Yandex Metrica

Tosuncuk'tan ilginç savunma: Logoda inek var, banka demek saçma

Tosuncuk'tan ilginç savunma: Logoda inek var, banka demek saçma

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın 'bank' ismini izinsiz kullandığı gerekçesiyle yargılanıyor.

Genel

29.01.2024, 07:28

'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, 'bank' ifadesini izinsiz kullandığı gerekçesiyle yargılandığı davada savunma yaptı. Çiftlik Bank ismi için Patent Enstitüsü'nden onay aldığını söyleyen Aydın, logoda inek olduğunu söyleyerek banka denilmesinin saçma olduğunu savundu.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

'ÇİFTLİK BANK İSMİ İÇİN ONAY ALDIM'

Mehmet Aydın savunmasında önceki ifadelerini tekrar ettiğini belirterek "Fame Game Softwar Ltd. Şti. ağabeyim ve bana aittir. Diğer iki şirket yani Fame Game Hayvancılık ve Tic. Şirketi ve Çiftlik Bilgi İşlem Bilişim Tarım Hayvancılık Tic. Ltd. şirketi bana aittir. Ağabeyim hiçbir şirketin faaliyetine katılmamıştır" dedi.

Ağabeyinin kendisine yardımcı olduğunu söyleyen Aydın, "Ben çiftlik ürünleri üretmek istiyordum. Bal, süt, tereyağı gibi ürünler bir arada üretileceği için ‘Çiftlik Bank’ ismini düşündüm. Patent Enstitüsü’ne başvurdum ve ‘Çiftlik Bank’ ismi için onay aldım" diye konuştu.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

'SUÇLAMAYI KABUL ETMİYORUM'

'Çiftlik Bank Süt Ürünleri' şeklinde isimler kullandığını belirten Aydın, "Çiftlik Bank’ın logosunda inek figürü vardır, buna bakıp da bir insanın banka çıkarımını yapması saçmadır" ifadelerini kullandı. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

1 YILDAN 3 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ

İddianamede sanıklar Mehmet Aydın ve Fatih Aydın’ın '5411 Sayılı Bankacılık Kanununa Aykırılık' suçundan ayrı ayrı 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılması düşünülüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading