Yandex Metrica
SON DAKİKA
TOPLU TAŞIMA KULLANANLAR O PARANIZI GERİ ALABİLECEKSİNİZ: Başvuru yapanlara toplu ödeme: Yapmayanın parası iade edilmeyecek

TOPLU TAŞIMA KULLANANLAR O PARANIZI GERİ ALABİLECEKSİNİZ: Başvuru yapanlara toplu ödeme: Yapmayanın parası iade edilmeyecek

İstanbulkart’a özel kampanyalar bitmek bilmiyor. İstanbulkart sayfasından yeni bir müjde daha geldi. Bu kampanyayı duyan vatandaşların yüzü güldü. İşte detaylar…

Genel

15.02.2024, 17:46

İstanbul’un ulaşımda bel kemiği olan toplu taşıma araçları İstanbul trafğini biraz olsun rahatlatmaya yetiyor. metro, tramvay, otobüs, metrobüs, füniküler ve deniz otobüsü şehre adeta yön veriyor. İstanbul kart zincir marketlerde birçok işyerlerinde geçerli oluyor. İstanbulkart için yeni bir kampanya açıklaması yapıldı. İşte detaylar…

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

YARINA KADAR PARA İADESİ YAPILACAK

İstanbulkart sahiplerini çok yakından ilgilendiren eden bir açıklama yapıldı. İstanbul Kart'ta birçok kampanya başlatılmıştır ve hemen her alanda kullanıma uygundur. Kampanyaya ilgi yüksek olup, kampanyaya katılmak isteyen kamuoyu tarafından detaylar yakından takip edilmektedir. İstanbul araba sahibi kişilerin de dahil olduğu bir kampanya daha başlatıldı.

İstanbul Kartlılar kampanyaya dahil olduğu takdirde kartın %20'si iade edilecektir. Kampanya açıklamasında, 19 ve 21 Mayıs tarihlerinde Öğrenci İstanbulkart ile yapılan tüm alışverişlerin karta iade edileceği belirtilmektedir. Kampanya yarın sona eriyor.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

İŞTE KAMPANYA DETAYLARI

19 Mayıs – 21 Mayıs tarihleri arasında Öğrenci İstanbulkart'ın ulaşım olmayan noktalarında yapılan ve 3 gün geçerli olan tüm ödemeler İstanbulkart'a nakit olarak iade edilecektir.

Kampanyaya sadece bir kişi katılabilir ve kampanya süresince toplam 100 TL'ye kadar nakit iadeden faydalanabilir.

Ödül alabilmek için başarılı işlemlerin iptal edilmemesi gerekir. Bu ödemenin iptal edilmesi halinde herhangi bir tazminat ödenmeyecektir.

Kazanılan ödüller, başarılı işlemin ertesi günü İstanbulkart'a aktarılacaktır.

Ödüller nakit olarak ödenemez.

Ulaşım olmayan ödeme konumları http://www.belbim.istanbul/temsilcilik-uye-isyerleri linkinden ulaşabilirsiniz. Boğaziçi tarafından işletilen tuvaletler kampanya kapsamı dışındadır.

Kampanyadan sadece öğrenci kimliği olan kullanıcılar yararlanabilir. Dijital haritalar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan yararlanmak için İstanbul sepetinizi kişiselleştirmeli, açık rıza ayarlarınızı netleştirmeli ve en az bir ticari elektronik ileti izni vermelisiniz.

Ticari elektronik iletilere ilişkin açık rızanız ve izniniz İstanbulkart Mobil veya https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki profil sayfanızdan düzenleyebilirsiniz.

Tüm kişiye özel öğrenci kimlik kartları kampanyaya dahildir.

Kampanya bilgileri İstanbulkart mobil kullanıcılarına push bildirimi veya SMS ile gönderilecektir.

Kullanıcının anında iletme bildirimleri devre dışı bırakılmışsa ve ticari elektronik SMS gönderme izni etkinse, ödül bildirimleri SMS ile gönderilir. Mobil bildirimler ve SMS izinleri devre dışı bırakılırsa kullanıcıya ödül TL'leri yüklenir ancak ödül iletişimi mümkün olmaz.

TL fiyatlarının yüklenmesinde sistemden kaynaklı gecikmeler anması durumunda BELBİM AŞ müşteri memnuniyeti çerçevesinde TL fiyatlarını en kısa sürede yükleyecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading