Yandex Metrica

TOGG çekilişi bugün mü yapılacak? TOGG çekiliş sonucu ne zaman açıklanacak?

TOGG çekilişi bugün mü yapılacak? TOGG çekiliş sonucu ne zaman açıklanacak?

Türkiye’nin yerli aracı TOGG ‘un ön sipariş süreci sona ermesinin arından Kura çekilişinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Vatandaşlar yerli ve milli otomobil ile ilgili kuraların hangi tarihte gerçekleşeceğini araştırıyor. Peki, TOGG çekilişi bugün mü yapılacak? TOGG çekiliş sonucu ne zaman açıklanacak?

Genel

23.01.2024, 20:38

TOGG başvurularının bitmesinin ardından başvuruda bulunan adaylar kura çekimi için gün saymaya başladı. Vatandaşlar kura çekim tarihlerinin ne zaman yapılacağını ve sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağını merak etmeye başladı. Peki, TOGG çekilişi bugün mü yapılacak? TOGG çekiliş sonucu ne zaman açıklanacak?

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

TOGG ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Togg resmi Twitter sayfasından yapılan bilgilendirmeye göre kura çekimi 29 Mart'ta yapılacak. Ön sipariş sahipleri noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş sistemiyle belli olacak.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

TOGG  ÖN SİPARİŞ SAYISI 100 BİNİ AŞMIŞTI

Togg, T10X için verilen ön sipariş sayısı hakkında açıklamada bulundu.

Şirketin resmi Twitter adresi üzerinden yapılan açıklamada, yerli otomobil için verilen ön sipariş sayısının 177 bin 467 ulaştığını aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading