Yandex Metrica

Tofaşçıları çileden çıkaracak olay! Şahin'i forkliftle kaldırıp çöpe attı

Tofaşçıları çileden çıkaracak olay! Şahin'i forkliftle kaldırıp çöpe attı

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde oto sanayide bir esnaf bakım için bırakılan Tofaş marka aracın caddede dükkanının önüne park edilmesine kızarak forkliftle aracı kaldırıp çöpe attı. O anlar kameralara yansıdı.

Genel

01.03.2024, 18:11

İstanbul'da Güngören-Bağcılar Sanayi Sitesi'ne tamir için getirilen Tofaş marka otomobil caddeye park edildi. Park edildiği yerde kalan aracın yanlış yere bırakıldığını iddia eden bir esnaf aracın kaldırılmasını istedi. 

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

TOFAŞ'I FORKLİFTLE KALDIRIP ÇÖPE ATTI 

2 gün boyunca aracın çekilmemesine sinirlenen esnaf, forkliftle Tofaş'ı kaldırarak yol kenarında duran 4 çöp konteynerinin önüne bıraktı. Otomobil daha sonra sanayi sitesi görevlileri tarafından çöpten alınarak otoparka çekildi. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

OTOPARK SIKINTISI YAŞANIYOR 

Esnaflık yapan Bekir Uçvanoğlu, otopark sıkıntısı yaşadıklarına dikkat çekerek şu sözleri kaydetti: 

Esnaf arkadaşımızın kilitli olan yerine aracını koyuyor, araba 2 gün duruyor. Bunu gerekli yerlere söylüyor, yardımcı olunmayınca o da sinirlenip aracı forklift ile kaldırmış çöplerin üzerine koymuş. Araba güvenlik tarafından alınıp otoparka çekildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading